Meghalok az álmaimban! Mit jelenthet?
Mindig azt álmodom, hogy egy borzasztó dolog történik velem álmaimban: meghalok!! Egyszer egy robbanásban, négyszer megöltek, egyszer lezuhantam egy magas hágó tetejéről, egyszer csak úgy felemelkedtem a mennybe, stb... Rengetegszer álmodom a világvégéről is, de azt mindig túlélem!
De mindegyik álmomban kapok még egy esélyt az életre! Ez mit jelenthet??
And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
Valahol vicces, valahol szomorú, hogy mindig azok az álmaim a legjobbak, amikben meghalok.
http://www.youtube.com/watch?v=auUtfRQYYI8
Bocs az offért, csak ez volt az első ami eszembejutott :)
Hehe, South Park... Deimádom (L) :D
Főleg Cartmant! :P
Álomszótárban találtam:
Halál
Valami meghalt, megsemmisült, valami új keletkezik. Nem a test halála ez. De az új csak lehetõség, ezért erõfeszítést kell tenni. A hõsök próbája, hogy szembe tudnak-e nézni a halállal. Ha igen, tovább haladhatnak, átváltozhatnak királyfivá, bankárrá, sólyommá. Aki a menekülést választja, a siránkozásnál több öröme nem lesz. Ha a halálról álmodtál, gondolj az életre. Az elpusztult helyén új keletkezhet, ha engedjük. Ibn Sirin. Meghalni, de temetetlen maradni: A hit elvesztése, a józanság csõdje. Stekel. Az életkedv gyakran a halálvágyban fejezõdik ki. Astrampsychos. Megszabadul az aggódástól. Cayce. 1. Egy új gondolat születése. 2. Megpróbáltatás. Jung. Ismerõs halála: Eltávolodás tõle, egy kapcsolat vége.
Am vicces, mert az egyik legjobb barátnőm folyton engem öl meg álmában x'D
Köszia választ! :D
Egyszer azért haltam meg, mert megmentettem a bnőm életét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!