Sötétség az álmaimban - mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Már több hete minden éjszaka sötétség van az álmaimban, hirtelen sötétedik, néha érzem, hogy nem is éjszaka van, csak sötétség. Rendszerint egyetlen kis lámpa világít, vagy egy ablakban ég a villany. Néhány álmomban ilyenkor futni kezdek, haza kell érnem, azért futok...de soha nem érem el a házunkat.2013. febr. 7. 19:28
1/4 anonim válasza:
az a baj, hogy sötét korszak jöhet az életedben vagy esetleg megszállt egy démon
a sötétség a sátán műve, a soks zenvedés és rettegés
2/4 A kérdező kommentje:
És ez ellen mit lehet tenni?
2013. febr. 7. 19:59
3/4 anonim válasza:
változtass az életeden, így elkerülhető a sötétség, változtass az életcéljaidon, mert sötétségbe visznek, ha nem teszed meg
ha esetleg démoni megállottságról van szó akkor más tünetei is lesznek ennek, nem csak rossz álmok, ebben az esetben démonűző papot kell hívni, az segíthet
4/4 anonim válasza:
szerintem próbáld ki azt a módszert, hogy levendulaolajat csöpögtetsz a párnádra alvás előtt, iszol egy pohár langyos tejet, és úgy fogsz aludni, mint a kisangyal. Lehet hogy akkor a rémálmaid is megszűnnek. Egyébként az előző hozzászóló nem írt hülyeséget (bár ez a démonos dolog szerintem kicsit túlzás) de annyit biztosan tégy meg, hogy próbáld a dolgokat másként látni, "jobb" életet élni. És itt most nem az anyagiakra gondolok vagy hasonlókra, hanem próbáld a dolgokat úgy látni, hogy az másra ne legyen rossz hatással. Próbálj meg pozitív energiát begyűjteni, minél többet, és esetleg ellenállni a külső negatív behatásoknak, óvakodni a negatív tényezőktől, mint például a pesszimizmus bármilyen formája, betegségek, konfliktusok. Megromlott kapcsolataidon próbálj minél jobban javítani, légy kiegyensúlyozott amennyire csak tudsz. Én úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy kiűzd a "démont", csak és csakis te kellesz, és nem egy külső személy aki kitudja mennyi pénzt kér el és lehet hogy nem is csinál semmit... persze ha vállal garanciát hogy utána jó lesz :P akkor nyugodtan próbáld ki :) mindenesetre remélem tudtam segíteni és remélem megszűnnek az ilyen álmaid! sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!