Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Másodszorra tér vissza. Amire emlékszem, hogy egy hegyen vagyok, és van egy árok előttem körben. a kör közepén ég a tűz. Aztán az árokban előttem megjelenik a víz, és jobbról barra elkezd körbemenni. Aztán egyszer csak seggrehuppanok, és olyan hatalmas sebességgel csúszom le a hegy aljába, hogy látom magam kívülről, hogy olyan, mintha kilépnék a légkörből. Aztán megérkezem a hegy alján, és semmi bajom. Ezután jönnek emberek, jön egy rendőrségi helikopter, de az el is megy, aztán jön 2 rendőr, azok fogva tartanak minket, ott van anyum, a húgom meg anyum keresztlánya.
Az egész olyan volt, mintha brutális nagy erőm lenne, és én uralnám az egészet, csak nem tudom hogyan.
Ezt már másodszor álmodtam. valaki HELP PLS!!!
Köszi
2013. máj. 17. 04:52
11/11 anonim válasza:
10+ Vagy Istennek kötelezed el magad, vagy sátánnak-középút nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!