Mit jelent ez az álom? :O (lent)
Figyelt kérdés
20 perce keltem fel sírva, és még utána is könnyeztem elég rendesen. Az álmom arról szól h vagyunk egy táborba a legjobb barátnőimmel, és feltűnik az ex fiúm,(akit már nem szeretek, nagyon sokáig futottam érte de mos úgy érzem sikerült kiszeretnem belőle....asszem..) és elkezdett a legjobb barátnőm egyikével igen feltűnően flörtölni. Én nem bírtam nézni, ezért kimentem a szobából. Később amikor visszajöttem azt láttam hogy a srác ölében ül, és smárolnak. Akkor elkezdtem sírva futni be az erdőbe. Később amikor indult volna a busz, teljesen össze vesztek. Én már szurkoltam magamba hogy huh egy csók annyi. Aztán újra egymáson láttam őket, akkor elkezdtem álmomban sírni, majd felpofoztam magam hogy keljek fel. Felkeltem kisírt szemekkel.Amúgy róluk: Vivi, nem rég ismertem meg jó lelkű lány. Mivel h én csak Krisszel jártam, de még vele se történt sajnos semmi egy csóknál, a korkülömbség, és a táv miatt. Krisz és Vivi is tudja h nagyon nagyon imádtam. Krisszel miután szakított, sokkal jobb lett a kapcsolatunk. De ezt is megszakította. Pár napja eldöntöttem h nem fogok miatta sírni, hogy már ő nem érdekel engem.... De ez az álom mást mutat. Vivit úgy január környékén ismertem meg, azóta nagyon jóban vagyunk. Az álmomban mi okom volt feltételeznem h ilyet tesz mikor tudja h szeretem?(vagyis most nem tudom....) És miért pont vele kezdett ki Krisz? Nem is ismerték egymást?! Csak Vivi hallotta minden nap hogy mennyire imádom, vagy hogy megint megbántott! De.... álmom volt igen, de rettenetes ebbe belegondolnom. Szerintetek még szeretem?2013. ápr. 29. 08:34
1/4 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen, hogy kivel, a lényeg, ha mással látnád az exed, az azért még zavarna. Ez viszonylag természetes dolog, még akkor is hajlamos az ember birtokolni, mikor neki már nem kell a másik. Szerintem még pici idő és túl leszel az egészen, de azért tudd, hogy az érzelmek nem pont úgy működnek, hogy "eldöntöd", hogy nem érdekel. Nem baj, ha álmodsz vele, így dolgozod fel.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ ment a zöld pacsi! :) Amúgy ez az eldöntés ez olyan volt h minden hol ahol láthatnám kitöröltem, mivel ő másik városban lakik.És arra gondoltam hogy ha nem gondolok rá egy idő után elfelejtem...
2013. ápr. 29. 08:45
3/4 anonim válasza:
Hát igen még nem vagy teljes túl rajta hiába azt gondolod. Az érzéseket csak úgy nem tudja ki törölni magából az ember. Nekem kellett 1 év a barátnőm után mire teljesen ki tudtam verni magamról. Az idő ahogy telik majd lassan "meggyógyít" téged. De ne az legyen ellőted hogy mindig arra gondolsz,hogy elszeretnéd felejteni,mert annál rosszabb. Remélem tudtam segíteni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. ápr. 29. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!