Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álom? Nagyon...

Mit jelenthet az álom? Nagyon féltem.

Figyelt kérdés

Barátoméknál voltunk, nekik van egy kocsmájuk. Egy férfi odajött hozzám, már nem tudom, hogy mit mondott, de én elkezdtem szaladni előle...elindultam az utcán, hallottam, hogy jön utánam autóval. Gondoltam gyorsan hívom a rendőrséget, de nem sikerült, mert rohantam. Elkanyarodtam, már 3 autó követett. Aztán egyikből kiszállt egy nő, meg egy férfi. A férfi odajött és egy cigi csikket nyomott el rajtam, és benyomott az autóba. A nő, aki züllött, kiélt feje volt pedig közölte,hogy most elvisznek engem is prostituáltnak.

A legrosszabb része maga az üldözés volt, emlékszem hogy éltem..

2013. ápr. 29. 07:43
 1/10 gelazso ***** válasza:
egy álomnak nincs jelentése, csak az agyad állítja össze a képeket, a realitáshoz csak az eddig megélt dolgok által van köze.felejtsd el és szép napot a realitásban!
2013. ápr. 29. 08:29
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Az agyad szimbólumokba sűríti, ami a lelkedben munkálkodik.

Mitől félsz?

Mi elől menekülsz?

Mivel nem mersz szembenézni?

2013. ápr. 29. 09:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Van egy-két dolog.. igen. Így megjelenhet az álmomban?
2013. ápr. 29. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Persze. Így dolgozik az agy.

A félelmeidet meg jó, ha előveszed, rájuk nézel, dolgozol velük. Félelemben élni nem jó.

2013. ápr. 29. 10:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy nem is inkább félek, hanem kétségek között vagyok.
2013. ápr. 29. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, a barátoddal kapcsolatos...
2013. ápr. 29. 10:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezt miből gondolod? Szerinted mi lehet a gondom? :)
2013. ápr. 29. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, nem vagyok látnok! De a barátodék kocsmájával indul az egész álom, és a sok zűrös/bűnöző alak ehhez a miliőhöz kapcsolódik. Csak ezért gondolom, hogy a barátod talán nem a legmegbízhatóbb... Talán tényleg ilyen körökben forog?
2013. ápr. 29. 11:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem, dehogy..ő nagyon rendes. Édesapjáé a 'bolt'. De ő sem mozog ilyen körökben. Vannak érdekes figurák, de nagyjából mindegyiket ismerem. Annyival elintézik, hogy jól nézek ki, stb.

Olyat találtam az üldözésről, hogy a múltból kísért valami, amire nehezen lehet rájönni, hogy mia z, és a jövőmet is kísérteni fogja, ha nem intézem el a dolgot..

2013. ápr. 29. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Álmoskönyveket ne nézz, ez pszichológia, nem babonaság! Az álmok fontosak, mert feldolgozzák az élet történéseit, illetve a tudattalanból a tudatelőttesbe feljövő dolgokat fogalmazzák meg szimbolikusan. Tehát még nem tudatos, csak tudatelőttes. Ha pedig az álomban már megjelenik, örülni kell, mert tudsz vele dolgozni.

Az a helyzet, hogy a Te álmodhoz Nálad van a kulcs, a Te asszociációid mentén lehet megérteni, az enyémek lényegtelenek.

Tahát neked mi jut eszedbe az álmodról? Egyes részeiről? Kire emlékeztetnek akár csak nagyon távolról is a szereplői?

Az az ÉRZÉS, ami megjelent Benned az álomban, honnan ismerős...? Ez nagyon fontos.

2013. ápr. 29. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!