Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
ma azt álmodtam hogy egy idegen szobába próbálok elaludni és fehér köd volt egy asztal körül.és hirtelen elkezdtem izgulni és látom hogy a fehér ködön átrohan egy szellem és közelít felém.meg akar fogni de elkezdem a fejét rugdosni és utána felkeltem.a szellem egy kopasz nő volt és bordó ruhája volt.ez mit jelent vagy miért álmodhattam?

2013. ápr. 29. 07:07
 1/5 Petrás Évi ***** válasza:
lehet hogy van egy szellem aki az álmaidban jelenik meg
2013. ápr. 30. 17:34
 2/5 nemethhedi válasza:
használtál már ouija táblát?vagy idéztél szellemet?mert a igen akkor valószínűleg üldöz téged egy szellem
2013. máj. 1. 09:49
 3/5 Petrás Évi ***** válasza:
de ne félj lehet hogy jó a szándéka
2013. máj. 1. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:
még nem idéztem meg a táblát se használtam.egyszer megforult bennem hogy idéznék de kivertem a fejemből nem hinném hogy jó szellem lenne mert nagyon ilyesztő volt meg ilyen hülye hangos visított amikor hozzáértem.a házunkban amúgy úgyérzem hogy van szellem,mert anyáék szobájában meg az enyémben mindig érzem hogy ott van valaki rajtam kívül és figyel :s mi lehet ez?
2013. máj. 2. 07:05
 5/5 A kérdező kommentje:
ja és kifelejtettem hogy elötünk egy idős házaspár élt.a bácsi meghalt az öreasszony meg eladta a házat de még él
2013. máj. 2. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!