Mit jelent az, hogy álmomban szerelmes voltam?
Figyelt kérdés
Van egy lány, hónapok óta tetszik, de nem vagyok szerelmes. Tegnap az álmomban jártunk, boldog és szerelmes voltam, de ez elmúlt ébredés után? Lépjek? (26 villanyszerelő)2013. ápr. 26. 15:56
1/2 anonim válasza:
Én állandóan különböző emberekbe vagyok szerelmes álmomban. Ha valóságban nem vagy szerelmes nincs értelme lépni.
2/2 anonim válasza:
Pedig az álmok a vágyakkal függnek össze, amiket valahogy tudat alá szorítunk nappal, éjjel kikapcsol a racionális, mérlegelő, társadalmi normákhoz igazodó tudatrész. És a lenyomott tartalmak néha persze fantasztikus kapcsolódásokban táncra perdülnek.
Lépjél felé, hiszen hónapok óta tetszik- ha beszélgettek, kicsit együtt jártok, megismeritek egymást - többek közt ezeket az álomszerű érzéseket, és úgy alakulnak a dolgok, azoknak megfelelően:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!