Álmodtam egy lányról (2x is), akit nem is ismertem és mégis szerelmes voltam belé, és ő viszonozta ezt. Mit jelenthet ez?
Az 1. álomból annyira emlékszem,hogy a Szent István Bazilika előtt összeházasodtam egy lánnyal,és utána megcsókoltam,és arra ébredtem fel.De nagyon jó érzés volt,és a felébredés pillanatában is éreztem.
A 2. álomból meg annyira,hogy kint a játszótéren voltam,ahol egy dögös szőke hajú,velem egykorú lánnyal volt ugyanilyen kapcsolatunk.Nagyon sokat jártunk együtt,meg minden.Az álom vége úgy volt,hogy őt az anyukája haza vitte,én meg hazamentem.És tökre mint a filmekben úgy lett vége,hogy ilyen lassított felvételben ilyen szomorú búcsút vettem tőle,még utoljára megfordultam hogy lássam.Aztán egyszer csak a lány(még mindig lassítottban) kitépte a kezét az anyja kezéből,én megfordultam,és egymáshoz futottunk,és megöleltük egymást.Aztán erre keltem fel.De nagyon rossz érzés volt elválni tőle,még ha csak egy álom volt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!