Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha megvert álmomba...

Mit jelent, ha megvert álmomban 2 cigány?

Figyelt kérdés
Mentem haza és láttam az úton, hogy ott van két cigány előttem.. és lelassítottak, megálltak valamit cigánykodni a házunk előtt.. és elmentem mellettük aztán elkezdtem futni be a kapun, már majdnem beértem de egy mágneses erővel elkapott az egyik én meg kiabáltam, hogy segítség, de mindenki cska nézte, hogy megvernek. aztán haza mentem. és tél volt, elkellett mennem újra aztán egy sikátorban kergettek és bujkáltam előlük. Mit jelent ez az álom?
2013. ápr. 23. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Azt, hogy nincs túl sok fantáziád, hiszen az álmaid is hűen tükrözik a valóságot :D
2013. ápr. 23. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Addig örülj, amíg csak álmodod. Amúgy semmi jelentősége. Ha mindennap mindenki az álmán gondolkozna, megkattannánk, az tuti.
2013. ápr. 23. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg nincs sok fantáziád :) ennél már csak az általánosabb, ha levegővételről álmodsz. Kb. hasonló gyakorisággal történik meg mind a kettő :D

Egyébként meg vegyél shotgunt, és akkor nem válik valóra ;)

2013. ápr. 23. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy félsz. Vagy éppen ettől, hogy megvernek, de lehet, hogy más dologtól félsz. Szóval valamiféle félelem ott lappang benned.
2013. ápr. 23. 21:05
 5/5 anonim válasza:
Mágneses erővel jedi vagy sith erő volt? :D
2023. aug. 13. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!