Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha álmomban...

Mit jelent, ha álmomban levágtam a saját lábujjaimat?

Figyelt kérdés
Álmomban a fürdőszobánkban, anyukám segítségével szisztematikusan levágtam a saját lábujjaim felső percét, vagyis azt a részt, ahol a körmöm van. Természetesen vérzett, úgyhogy egyenként bekötöztük, majd nézegettem, hogy biztos jó lesz ez így? Elbizonytalanodtam, hogy nem kéne-e az egészet visszacsinálni.
2013. ápr. 17. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
hóhér voltál előző életedben...
2013. ápr. 17. 15:26
 2/4 anonim válasza:
Nekem is hasonló álmom volt a múlt héten. Csak Én a bal kézfejemet vágtam le egy tanteremben. Aztán végigmentem a folyosón ki az utára. A többire nem emlékszem. Nem tudom mit jelenthet.
2013. ápr. 17. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem körmöt vágtál este, és féltél, hogy megvágod magad, vagy meg is vágtad magad, és szóltál anyukádnak. Azért az öncsonkítás elég durva úgy önmagában, talán súlyos lelkiismeretfurdalás, bűntudat?
2013. ápr. 17. 21:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vágtam körmöt, és ilyesmihez nem szoktam anyukám segítségét se kérni. Az álmoskönyvben a lábbal kapcsolatban a stabilitást írták, én erre gondoltam, hogy ehhez lehet köze talán. De konkrétan lábujjat nem írtak.
2013. ápr. 19. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!