Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Ötletem sincs.

Figyelt kérdés

Annyit érdemes tudni,hogy családi házban élek,és az emeleten van a hálószobám.Már legalább negyedszer álmodtam ezt,és mindig pontosan ugyanígy.

A szobámban egyszercsak minden szürke lett,én pedig kinéztem az ablakon.Hirtelen olyan volt,mintha legalább a tizedik emeleten lettem volna,és egy piszkos,szürke nagyvárost láttam elterülni lent.Kicsit feljebb néztem,és egy aránytalanul nagy(tényleg óriási) TV-toronyféleség volt a szomszéd telek helyén,és kegyetlenül fényesen világított,mintha a világ összes lámpája rajta lett volna.És hangosan kattogott,és nagyon félelmetes volt.Kicsit kihajoltam az ablakon,és láttam,hogy egy fekete kábellel van összekötve ez a torony,és a házunk.Ahogy kicsit messzebbre néztem,egy domboldalon egy szürke,hatalmas négyzetekből álló drótkerítés zárt el egy teljesen más területet.Ott egyforma,színes,élénk,vidám házikók voltak,és nappal volt,míg nálam éjszaka(az egyetlen fény a torony volt).Le akartam menni a földszintre(nagyon féltem a toronytól),és egyszercsak az egész lakás egy szűk,szürke folyosó lett.Valahonnan előkerült édesanyám,akitől megkérdeztem,mi van a kerítés túloldalán.Ő először azt mondta,hogy nem tudja,aztán pedig,hogy az ott a határ,és egy másik ország.Kötekedtem,hogy nem lehet a határ,mert a városunk nem határátkelőhely,de mégis azt mondta,hogy az ott a határ,és soha nem juthatunk át.

Igazából ennyi.A méretarányok nagyon nem jöttek össze,az 1. emelet olyan volt,mintha a 10. lett volna,a messzi házakat úgy láttam,mintha karnyújtásnyira lennének.

Van esetleg valami ötletetek?

2013. ápr. 21. 20:57
 1/6 anonim válasza:
78%
Mit szívsz? Én is kérek!
2013. ápr. 21. 21:23
 2/6 A kérdező kommentje:
hidd el,ha tudnám,mi ez,leállnék vele :D
2013. ápr. 21. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
a színes rész a normál világ, ez a világ, ahol most ébren tartózkodsz. az, ahol álmodban élsz az az alvilág. a torony pedig a világtengely, ami egymással összeköti ezeket a szférákat. és tetején van a harmadik sík, valamiféle túlvilág.
2013. ápr. 21. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez egy szimbólikus álom: lehet a torony egy "művi Isten" jelképe, ami egyszerre hozza létre az időt (kattog) és a teret (fény - csak azt látod, ahová világít, vagyis itt ez hozza létre). Ahol ezt létrehozza, ott boldogság van - élénk, színes házikók, és te oda akarsz menni. Erre most rá lehet húzni bármit, csak te tudod megfejteni.

Talán Grönlandra akarsz költözni? Ott jól elhatárolódik a nappal meg az éjszaka fogalma (és ott vannak színes vidám házikók), de ott van a legtöbb öngyilkosság is.

Lehet, hogy túl sokat gondolkoztál valamelyik filozófiai nézeten, ami szerint a tér és az idő látszólagos.

Megnézted a Gyűrűk Ura - A Két Tornyot sokadszorra, és úgy aludtál el?...stb.

Ha reinkarnációs álom lehet, hogy át akartál szökni az NSZK-ba, oszt lelőttek? :)

(Ne vegyél komolyan.)

2013. ápr. 21. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én arra gondolok, hogy nem tudsz valami fontosabb problémát megoldani. Valami célt - amit elhatároztál - nem tudsz elérni.

De nem vagyok álomfejtő...

2013. ápr. 21. 23:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez szimbolikus álom a javából.Pontosabban: a tudatalattiból.Ha kicsit több szabadidőm lesz és el nem felejtem, megfejtem neked privátban, mert érdekes.
2013. ápr. 22. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!