Mit jelenthet ez az álom?
sok emberrel együtt a párom meg én egy villamoson(?) ültünk. A kislányunk nem volt velünk,de nem volt tisztázott,hogy hol van. Autók voltak jobbról is balról is gyorsan mentek,miközben a villamos meghibásodott. Nem egészen volt tiszta,hogy mi volt a baj,de mindenki tudta,hogy meghalunk.
A vezető azonban nem állt meg mert nem tudtak volna leszállni az utasok az autók miatt,hanem gyorsított és a végállomáson(ami a lágymányosi híd volt) megállt,mindenki leszállt,és mikor mi utolsónak leszálltunk a villamos felrobbant(?) és beleborult minden a Dunába a vezetővel együtt.
Aztán valahogyan én is a Dunában voltam és mellettem húzták ki helikopteresek a vezető összetört koponyáját
aztán mindenki hősként tekintett a vezetőre
aki feláldozta az életét az utasokéért
Nem szoktam foglalkozni az álmaimmal,de ez valamiért nagyon bennem ragadt és élethű is volt,mert mikor felébredtem, szinte éreztem a koszos víz meg a vér szagát. Vajon mit akar jelenteni ez a furcsa álom? Köszönöm a segítséget.
Akár 2.világháborús reinkarnációs álom is lehetett,ha annyira élethű volt és érezted a koszos víz és vér szagát.
Legalábbis,ha fizikailag érezted a dolgokat,az hidd el,hogy nem egyszerű és tipikus érzelem feldolgozós álom.
Reinkarnáció feltáró könyveket kéne olvasnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!