Mit kezdjek ezzel az álommal?
Elég furcsa álmom volt. Erdőben játszódott, de sajnos csak egy jelenet van meg belőle. Direkt azért mondom, hogy jelenet, mert elég filmszerű volt. A film főszereplője pedig Chuck Norris volt :D
A történések amikre nem emlékszem, azok mind normál sebességen történtek, de amire emlékszem az nagyon átcsapott filmszerű lassításba. Én külső szemlélőként láttam mindent, nem pedig én voltam Chuck. Annyi volt, hogy megjelent egy dzsip, és veszettül elkezdett lőni Chuck-ra. Lassítás: Chuck előre ugrik, hogy az oldalán gurulva előkapja a sörétes puskát a hátáról, a kettő között pedig valami elképesztően nagyot turházott, ami elég vicces volt belassítva :D
Kezében a puskával felegyenesedett (itt már normál sebességgel), majd egyetlen lövéssel kilőtte SÖRÉTESPUSKÁVAL a jó száz méterre álló dzsipet, ami felrobbant. Ez amúgy teljesen logikus, és van valóság alapja.
Nem igazán tudok ezzel mit kezdeni. Mért volt ez, vagy csak egyszerűen túlpörgött az agyam?
Régen sokat néztem a Walkert, a texasi kopót, szeretem Chuck Norrist, a róla szóló "dogmákat", vicceket, és a nyolcvanas, kilencvenes évek nagy akciós, robbantós filmjeit, de akkor sem értem ezt az álmot.
Ötlet?
*nem kell hogy jelentsenek valamit.
*válaszommal
bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!