Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki szeretne velem beszélge...

Valaki szeretne velem beszélgetni és segíteni álommal kapcsolatos dolgokban?

Figyelt kérdés

Először is,szeretnék álomnaplót vezetni,csak az a gond,hogy nem nagyon emlékszem az álmaimra.Ezen lehet valahogy változtatni? Ezen kívül szeretnék tudatosan is álmodni ,mert nagyon érdekesnek tartom.

Szóval,hogyha valaki esetleg a fenti dolgokat csinálja vagy tud segíteni,az légy szíves válaszoljon.

Köszi:

14/L

2013. márc. 15. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A napló pont azért kell, hogy emlékezni kezdj. Még ha csak egész kevésre emlékszel, azt is jegyezd fel. Segít ha pl hajnali ötre beállítasz egy vekkert, ha hirtelen ébredsz fel, akkor több aze esélye, hogy emlékezni fogsz.

jó oldalak:

tudatos-alom.hu

Ha tudsz angolul akkor:

[link]

[link] blog/105/lucid-dream-exit-methods/

2013. márc. 15. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ha sokat agyalsz ezen,hogy mindenáron emlékezni akarsz az álmaidra,akkor úgy is bejön idővel!Hát nem tudom,én akkor ha felkeltenek,vagy óra csörög-pont amiatt felejtem el,hogy mit álmodtam
2013. márc. 15. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!