Ez miért van, hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Azt álmomban futotam parkba és ránéztem az órámra 7:31et mutatott. Amikor felkeltem megnéztem telefenom 7:31volt. Honnan tudtam az álmomba h. annyi az idő?2013. márc. 20. 07:55
1/2 anonim válasza:
Mert a testben működik egy biológiai óra is. Ha este beállítod az agyad, hogy reggel fél 7-kor keltsen fel, akkor fel fogsz kelni. Ez csupán agykontroll.
2/2 anonim válasza:
Az is elképzelhető, hogy közben valóban kinyitottad a szemed és láttad az órát, csak az agyad elsőre még nem valóságosnak dolgozta fel az infót és félig meddig még az álomba szőtte bele. Én telefoncsörgéssel csináltam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!