Álmomban szellemek tanítottak karatézni, reggelre nagyon elvoltam fáradva, lehetséges ez?
Hajnali 3óra 33 perc után kezdődött minden, egy hang álmomban azt mondta nyisd ki a szemed ezután minden hajnalban ekkor jeletkezünk nálad és tanítani fogunk.valami ősi keleti harcművészetet mutattak és gyakorolgatták is velem.Ezt nem tudom hova tenni most reggel már fáj mindenem olyan mintha vmi überbrutál edzésen lettem volna az ébresztőre sem tudtam felkellni.
Délutánra beszéltem egy küzdősport edzővel h nézzen már meg amiket megtanultam egy este ez normális???
itthon is most ezt gyakorlom, olyan ez mint mikor a mátrixban neo nak betöltöttek egy programot és azt mondta h tudok kung fuzni:
"Délutánra beszéltem egy küzdősport edzővel"
És mit mondott?
Amúgy nem csodálnám, ha a Mátrixot, vagy valami más filmet álmodnál csak újra.
Nem tudom mi van velem, de olyan mintha eddig is tudtam volna csak nem volt eszemben.álmomban azt mondták h minden hajnalban jönnek 3 óra 33 kor és gyakorolni fognak velem, most is csak próbálgatom ami eszembe jut...nagyon dúrva úgy érzem bárkit letudnék győzni
azt mondták h ezt sosem használhatom rosszra de ha kell védjem meg magam és másokat ezzel.Mindig velem leszek míg élek, és segítenek a bajban csak kérjem.
el - szóköz - voltál
Amúgy mi ebben a történetben az ezo?
Voltam edzőnél azt mondja h ez vmi kevert küzdőstílus olyan mintha vmi karatét kevertek volna kung -fu val.
Kérte h mutassam meg mit tanultam és elvolt ámulva .Azt mondta h ha ezt egy éjszaka sikerült elsajátítani inkább menjek el, ez nem hétköznapi embereknek való!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!