Visszatérő motívum: akvárium, vajon mit jelenthet?
Nagyon sokszor szerepel álmaimban akvárium, némelyik visszatérő álmomban is feltűnt.
Volt, amelyikben sellők voltak, ez is visszatérő álom volt, bár nem ez volt a leghangsúlyosabb benne, de szerepelt benne. A másik visszatérő akváriumos álmom, hogy egy picike, apró halakkal és más vízi állatokkal teli akváriumot rejtegetek a szobámban. Az akvárium hol jó állapotban volt, hol nem, ez mindig változó.
Most éjjeli álmomban egy egész pincehelyiség szerepelt, mint akvárium, rájákkal, meg más tengeri halakkal, de le volt engedve a vize, mert ki akartam takarítani, és emiatt próbáltam összeszedni a halakat, hogy vödrökbe/lavórokba tegyem őket, amíg kipucolom az élőhelyüket. Csak közben folyamatosan megzavart pár ember, és rohangálnom kellett, a lépcsőházban meg mindig rossz irányba fordultam először a lakás felé. Mindig felfele indultam el, holott pincehelyiségről van szó.
A furcsaság még ebben, hogy egy ismerősöm "lakásán" volt ez a dolog. Valójában nem ott lakik, mint amit álmomban láttam, de tudtam, hogy az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!