Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a visszatérő...

Mit jelenthet ez a visszatérő motívum?

Figyelt kérdés

szeretném ha komolyan vennétek...

szóval egy ideje már visszatérő dolog az álmaimban ( na nem minden nap, de kb hetente előjön) hogy tulajdonképpen szarok. na de nem akárhogyan, mert amikor épp szarok akkor általában sosem WC-n ülök ... pl egy eset: álmomban egy buszon voltam és kicsusszant a kaki a gatyámba, megfogtam zsepivel és kib*sztam az ablakon ..

ez is jellemző, hogy általában kiveszem a gatyámból egy zsepivel, olyan is van, hogy segítek neki kijönni és akkor kihúzom...

volt pl egy olyan álmom, hogy egy nagyon fura helyen voltam gravitáció sem volt és ültem valami magam fémszéken odaszartam magam alá és a kaki elrepült, mivel nem folt gravitáció... és ott lebegett ...

Na és tényleg szeretném, ha komolyan vennétek, mert tudom elég nevetségesen hangzik, de igaz!

Fontos megjegyeznem, hogy NINCS kakifétisem, sőt ki nem állhatom az ilyet... ja és székrekedésem sincs, szóval nem egy arra utaló jel.

ált nem erről szólnak az álmok, csak néha feltűnik benne.

Köszönöm a válaszokat!!!

2011. jún. 10. 23:35
 1/9 anonim válasza:

Ez gusztustalan. Amikor olvastam a kérdést, azt hittem, normális dologról van szó. De hát ez a Gyakori kérdések, ahol az ember olyan kérdést tehet fel, amit amúgy meg nem merne.... :) Elvilegben ha magával a kakival álmodsz (vagy wc-vel?? már nem tudom) akkor szerencse ér. Fontos am megjegyezni, hogy általában amit álmodunk, az nem sorsszerű, hanem a tudatalattink álomban való kusza gondolatainak összessége. Lehet nem is kéne vele foglalkoznod! Ha én mondjuk állandóan azt álmodom, hogy menekülök, akkor annak valamiféle jelentésnek kell hogy legyen az életben? Nem feltétlenül. De majd rábízom a kérdésed megválaszolását egy nálam okosabb emberre.. :)

De mondom, szerintem elvilegben szerencsét jelent! Csak most hirtelen azt nem tudom, hogy a kaki, vagy a wc jelent szerencsét? :O Nah mindegy. :)

További szép álmokat. :D

2011. jún. 11. 00:01
 2/9 Ludens ***** válasza:
Az álmok megfejtésének nincs egy eységes "kódnyelve" mindenkinke egyéni sajátos szimbolikájavan amit vaalmennyire hasonlóvá tehet az azonos kultúra és életvitel, de ezeket a szimbolum rendszereket mindenkinek magának kell megfejtenie, úgymond személyreszabott egyéni jelentésük van.
2011. jún. 11. 00:05
 3/9 A kérdező kommentje:

igen ezeket tudom, csak semmihez nem tudom hozzákapcsolni...tudom h. nem kell az álmok jelentését keresni, csak furcsa h. visszatér és nem fogom fel h. miért?!

de azért kösz a válaszokat.

2011. jún. 11. 00:08
 4/9 A kérdező kommentje:
ja és "további szép álmokat!" :DDDD ez epic volt köszi
2011. jún. 11. 00:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Szar az életed.Változtass rajta, hogy legalább pisivel álmodj.
2011. jún. 11. 07:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azt jelenti, hogy túlságosan könnyen kiadod magad, olyasmiket is elárulsz magadról, amiket nem kéne, mert mások visszaélhetnek vele. Úgy érve, hogy talán túl nyílt vagy idegenekkel...

Vagy a másik lehetőség ennek pont az ellenkezője: túl zárkózott vagy (nem vagy elég laza, vagy népiesen zabszem van a seggedben), és az álmod ezt túlkompenzálja.

Gondold át ezen a vonalon.

2011. jún. 11. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
lehet, hogy valami nyomaszt, és ki akarod húzni magadból xD amúgy én mindig olyan wc-kkel álmodom, amikbe más is belát. Na ez mit jelent?
2011. jún. 11. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Három lehetséges értelemzésem van, mert nem tudom, ki vagy

1.Elsőnek egy kis pszichoanalízis

E szerint, az anális jellegű dolgoknak 1-3éves gyerekként nagyon fontos szerepe van, mert a gyerek

a. kezd leszakadni az anyától

b. az anya elkezdi a tolaettréninget.

Így a székelés lázadás lehet az anya ellen.

Mindebből azt szűrném le, hogy valamivel nagyon nem vagy megelégedve az életedben és ezért ki akarsz törni.

2. A másik lehetőség, meg hogy nagyon pedáns vagy és szorongsz ezektől a dolgoktól.

3. Egyszer történt Veled egy ilyen kis "baleset", amit traumaszerűen éltél meg és az ebből fakadó szorongás jelenik meg

2011. jún. 11. 09:55
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi az összes választ,

igazából a válaszokból 1 jellemző rám:

"Mindebből azt szűrném le, hogy valamivel nagyon nem vagy megelégedve az életedben és ezért ki akarsz törni."

úgyhogy szerintem ezt megfejtettük! köszi!

2011. jún. 11. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!