Mit jelent ez? Nagyon érdekel
Figyelt kérdés
Az egyik volt legjobb barátnőmmel álmodtam,és annak az apukájával. Az apukája meghalt és én nagyon nagyon sirtam,és arra keltek fel hajnalban hogy tényleg nedves a párnám és a szemem is. Nem tudom mit jelenthet ez. (A barátnőmmel akivel álmodtam már nem beszélek,kb 3 hónapja csúnyán összevesztünk,ez talán fontos lehet az álomfejtéshez)2013. márc. 12. 19:50
2/2 anonim válasza:
ha az álmunkban sírunk, nagy esélyel valóságban is. a szem pl úgy mozog ahogy az álomban is. pl rem fázisba amikor intenzíven álmodsz a szemed gyorsan mozog, innen a neve. rapid eye movement
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!