Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Amikor álmodok valakivel, az...

Amikor álmodok valakivel, az azt jelenti, hogy elalvás előtt rám gondolt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 18:36
1 2
 11/20 Luczian válasza:
91%

Nagy valószínűséggel csak azt jelenti, hogy téged foglalkoztat a személye.

Előfordulnak telepatikus álmok is, de nagyon ritkán.

Én is jártam így. Pár éve nagyon erős álmom volt az egyik ritkán látott barátommal. Álmodni sem szoktam vele.

Annyira erős álom volt, hogy hajnalban fel is ébredtem rá. Napokra rá tudtam meg, hogy aznap hajnalban meghalt akivel álmodtam.:((( Az álom nem a halálról, hanem egy találkozásról szólt.

2013. márc. 16. 08:52
 12/20 rotterdami válasza:
67%

először is az utolsóhoz:részvétem

másodszor a kérdésre válaszolókhoz: ha én gondoltam egy lányra egy héten keresztül, nem tudtam kiverni a fejemből, sőt még elalvás előtt is rá gondoltam, de soha nem sikerült vele álmodni (sajnos).

aki ezt állítja, hogy ha sokat gondol valakivel akkor azzal álmodik akkor megcáfolom

sőt soha nem álmodtam még olyannal akivel szeretnék

2013. márc. 18. 09:52
 13/20 anonim válasza:
60%
Miért jelentené azt?
2013. márc. 18. 17:28
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
A kérdező onnan gondolja hogy azt jelenti hogy rengetegszer hallani ezt.
2013. márc. 18. 18:26
 15/20 LunaLovegood válasza:

nem,nem hiszem.talán akivel te gondolsz túl sokat, de ezt sem hiszem, mert egy nap csak egyvalaki járt a fejemben,de nem álmodtam vele.de ha egy filmet nézek,könyvet olvasok az sokszor benne van.vagy a vágyaim,félelmeim.

Szerintem amit tudatalattin szeretnél,amitől félsz(akit féltesz) gyakran szerepelnek az álmokban. De esetleg az is akire sokat gondolsz...

2013. márc. 19. 21:14
 16/20 rotterdami válasza:
63%

volt akire sokat gondoltam

volt akire vágytam

ha minden igaz volt akit féltettem

volt amitől féltem

és lám soha nem álmodtam róla

érdekes módon, se rémálom, se édes álom NEM VOLT ezokból

úgyhogy aki ezt mondja az téved

22f

2013. márc. 20. 09:32
 17/20 Józan Paraszt válasza:
Semmi jelentősége sincs,csak gondoltál Te rá,ezért beépült az álmodba.Nem kell túlkombinálni semmit.Üdv
2013. márc. 20. 18:48
 18/20 bájdövéj válasza:
Nyolcas, ott a pont.
2013. márc. 29. 17:58
 19/20 anonim válasza:
100%
Szerintem nincs erre konkrét szabály. Én is szeretnék hinni abban, hogy rám gondolt akiről álmodtam, de nem biztos, hogy igaz. Higgy benne ha akarsz, de hagyd meg másoknak azt a lehetőséget, hogy ne higyjenek benne. És ezt tanálcsolom mindenkinek aki nem tudja eldönteni hogy mi igaz és mi nem. Mindenkinek az az igaz, amiben hisz. Ha pedig mindenképp az igazat akarjátok megtudni, akkor sok sikert hozzá, nem fog sikerülni, ugyanis erre nincs BIZTOS bizonyíték. :D Szép napot!
2013. szept. 20. 18:43
 20/20 anonim válasza:
74%

"Ha valakivel álmodsz, az nem azt jelenti, hogy ő akar tőled valamit, hanem hogy te akarsz tőle valamit!"

-Pretty Little Liars

2017. júl. 18. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!