Amikor álmodok valakivel, az azt jelenti, hogy elalvás előtt rám gondolt?
Nagy valószínűséggel csak azt jelenti, hogy téged foglalkoztat a személye.
Előfordulnak telepatikus álmok is, de nagyon ritkán.
Én is jártam így. Pár éve nagyon erős álmom volt az egyik ritkán látott barátommal. Álmodni sem szoktam vele.
Annyira erős álom volt, hogy hajnalban fel is ébredtem rá. Napokra rá tudtam meg, hogy aznap hajnalban meghalt akivel álmodtam.:((( Az álom nem a halálról, hanem egy találkozásról szólt.
először is az utolsóhoz:részvétem
másodszor a kérdésre válaszolókhoz: ha én gondoltam egy lányra egy héten keresztül, nem tudtam kiverni a fejemből, sőt még elalvás előtt is rá gondoltam, de soha nem sikerült vele álmodni (sajnos).
aki ezt állítja, hogy ha sokat gondol valakivel akkor azzal álmodik akkor megcáfolom
sőt soha nem álmodtam még olyannal akivel szeretnék
nem,nem hiszem.talán akivel te gondolsz túl sokat, de ezt sem hiszem, mert egy nap csak egyvalaki járt a fejemben,de nem álmodtam vele.de ha egy filmet nézek,könyvet olvasok az sokszor benne van.vagy a vágyaim,félelmeim.
Szerintem amit tudatalattin szeretnél,amitől félsz(akit féltesz) gyakran szerepelnek az álmokban. De esetleg az is akire sokat gondolsz...
volt akire sokat gondoltam
volt akire vágytam
ha minden igaz volt akit féltettem
volt amitől féltem
és lám soha nem álmodtam róla
érdekes módon, se rémálom, se édes álom NEM VOLT ezokból
úgyhogy aki ezt mondja az téved
22f
"Ha valakivel álmodsz, az nem azt jelenti, hogy ő akar tőled valamit, hanem hogy te akarsz tőle valamit!"
-Pretty Little Liars
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!