Igaz, hogy ha valakivel álmodsz akkor az illető rád gondolt mielőtt elaludt?
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 20:09
1/17 anonim válasza:
Úgy látom nagyon azt szeretnéd hallani hogy igaz. Akkor tessék: IGAZ.
2/17 anonim válasza:
csak annyira mint hogy 21.én vége lesz a világnak
3/17 anonim válasza:
Nem, mivel a gondolatok nem jutnak át az ő agyából a tiédbe. Biológia, 9. osztály.
4/17 anonim válasza:
ÁÁÁ persze, de én már álmodtam repülő bálnákkal is és mindenféle hülyeséggel.
Akkor a repülő bálnák rám gondoltak, mielőtt elaludtak? :D
Amúgy nem igaz.
5/17 anonim válasza:
Gondolj bele, hányan álmodnak híres színészekkel. Szerinted azok a színészek elalvás előtt arra a párszáz emberre gondolnak, akiket nem is ismernek?
6/17 anonim válasza:
6# Lehet a reptoidok kódolt üzeneteket sugároztak a sztárok agyába lefekvés előtt és későbbi álmodóra gondoltak :D
7/17 anonim válasza:
na látom te is olvastad fb-on valami idézetes oldal posztját.. na szóval.. sajnos nem igaz, jó lenne ha az lenne, de én is minden este szoktam gondolni valakire és ő biztos említette volna ha az elmúlt fél évben mindig velem álmodott volna :)
8/17 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne, egy szegény pali bekattanna attól, hogy állandóan rólam álmodik :D Nagyon ritkán futunk össze és akkor is csak pár szót váltunk. Becseszne, ha folyton rólam álmodna :D
9/17 anonim válasza:
Akkor: Úúúristen, Taylor Lautner rám gondolt!!! ^^ Amit erősen kétlek...
10/17 anonim válasza:
Na hova tünt a válaszom?
Azt hiszem elég normálisan leírtam, hogy ez egy hülyeség. Azért álmodik a kérdezö azzal a személlyel, mert ö gondolkodott rajta, nem pedig fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!