Miert almodok rola? Jelent valamit ez az alom?
Azt almodtam hogy volt baratnomnel vagyok es ott van o meg az egyik haverja, es elkezdtunk fekvotamaszozni. De exemen nem volt melltarto es felcsuszott a poloja es igy felig kilatszott a melle.. grrrr.. aztan befejeztuk es leultunk gepezni, engem kozel ultetett magahoz es ereztem az illatat.. szivatni akart egy gyereket es mondta h namajd kammozunk vele. kerdeztem hogy miert nem kapcsolja ki a kamerajat, mondta h nemtudja hogy kell. megcsinaltam neki, aztan eszrevettem hogy nincs rajta nadrag... erre odakerultem a pocijahoz es puszilgattam neki stb. utana elkezdett jatszani egy jatekkal amit nagyon szeretek (skyrim) es lekerult a bugyija is (mert h melege van) simogattam a combjat es perverzen ramnezett.
a masik almom ugyanitt jatszodik annyi kulonbseggel h anyumnak orditok le a 4edikrol vmit, es elkesek a sulibol (de ebbe nincs benne exem)
meg mielott valaki irna: nem, nincs hianyom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!