Mit tegyek? Hogyan tudnám kitörölni az álmaimból?
lezáratlan dolog maradt az életedben ez a lány.
lehet, hogy ha együtt lennétek, nagyot csalódnál Csillában, mert az évek során elképzelt pozitív kép róla egyszer csak megsemmisülne, mert hát ő is csak ember.
Nem feltétlenül azért van ez szerintem, mert annyira tökéletesek lennétek együtt, hanem mert már évek óta azt gondolod, hogy ő a tökéletes, az etalon. de ez csak felszínes megállapítás, mert igazán nem ismered.
Bármilyen kapcsolatban vagy benne, akármilyen jó is az, hajt a kiváncsiság, hogy Csillával milyen lenne.
Amíg nem zárod le, ez így lesz. Persze így hogy van egy másik kapcsolatot, elég nehéz mást lezárni.
Szerintem gondolkodj el, hogy tényleg jó e az a kapcsolat amiben most élsz, mert ha ilyen álmaid vannak, nem lehetsz tökéletesen elégedett.
Egyébként álmokban a szexualitás nem feltétlenül szerelmet jelent, hanem inkább közeli kapcsolatot, és hogy az illető fontos lesz a jövődben. De lehet fontos azért is, mert ráébreszt arra, hogy lépned kell ebből a kapcsolatból.
Így hogy nem ismerlek, nehéz ezt megmondani, meg persze magadnak kell eldöntened, de mindenképpen gondolkozz el ezeken, mert semmi nem történik véletlenül.:)
Zárd le a "belső" kapcsolatod "Csillával". Van egy kielégítetlen vágyad, ezt az álmok segítségével éled meg/éled át. Ha legbelül, lezárod a kapcsolatot és kijelented önmagadnak: Többé nincs szükséged "Csillára", Többé nem akarsz tőle semmit sem, akkor megszűnnek az álmok, persze ez nem 2 nap alatt fog megváltozni. Az idő mindent megold.
Ha most tényleg nagyon jó kapcsolatban élsz, akkor add át "Csilla" helyét a mostani párodnak, ez is lehet egy megoldás.
Egy barátnőm is ilyen helyzetben van, évekkel ezelőtt szakított az akkori barátjával, de később megbánta. És azóta is ott van ez a fejében, ő is sokat álmodik a sráccal, akinek azóta már felesége van egyébként. Olvasgatja a régi levelezéseiket, miközben két éve már van új barátja, akivel meg haldoklik a kapcsolata, mert ahelyett, hogy azt becsülné meg ami van, a régi, elmúlt dolgokba merül bele.
Én azt tudom mondani neked, mint ennek a barátnőmnek:
Ne a múltban élj, hanem a jelenben. Ezt az energiát amit ebbe belefektetsz, hogy agyalsz ezen, belerakhatnád a jelenlegi kapcsolatodba. Tudatosan állj le a "Csilláról" való agyalásról. Amíg a múltad bármennyi helyet is foglal az agyadban és a szívedben, addig csak magaddal tolsz ki, hiszen nem lehet teljes a jelened. A múlton már nem tudsz változtatni, az a lány nem jött össze és kész. Úgy látom te már túlidealizálod ezt a szóban forgó "Csillát", állj gyakorlatiasabban ehhez és vedd észre, hogy talán nem is olyan tökéletes ez a lány, nem lehettél neki igazán fontos, ha nem igazán jöttek össze vele a dolgok.
Viszont a mostani párod évek óta veled van, ő a jelened és az eseteges jövőd, ezen még lehet javítani, dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!