Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van jelentése ennek az álomkép...

Van jelentése ennek az álomképnek? (lent)

Figyelt kérdés

Nagyon rövid volt, lehet, hogy nagy hülyeség, de megkérdem, hátha valaki ért hozzá, mert más oldalról nem tudtam meg sokat..

Szóval egy temetőben álltam, előttem egy nagyon nagy fehér sírkő volt, amibe az volt vésve, hogy "Mennyei Fényesség"(valószínű, túl sok Jóban Rosszbant nézek..). A sírkő mellett egy szép és nagyon magas görög fehér oszlop volt. A sírkőn egy pisztoly volt, ami kicsit nagyobb volt az átlagnál. Az oszlop mellett egy fekete bőrdzsekis férfi állt, olyan 30 év körüli. Pár percig csak állt, majd megfogta a pisztolyt, a fejéhez szegezte és elkezdett röhögni. Aztán hirtelen felriadtam, de nem úgy egyszerűen, hanem szó szerint úgy, mint a filmekben. Lihegtem, nem kaptam levegőt, rendesen felültem akaratomon kívül és nagyon riadt voltam, a szívem is nagyon gyorsan kalapált. Úgy riadtam fel, hogy hangosan vettem egy nagy levegőt, rendesen mint a filmekben, nagyon durva volt..:D

Na, szóval ez jelenthet valamit? Félelmet, aggódást vagy ilyesmit?

Köszi:)

2013. márc. 4. 21:24
 1/6 bazsikahh válasza:
Valószínűleg azt jelenti, hogy holnap fel fog falni egy éhes lila szurikáta miközben gangnam style-t táncol és britney spearst énekel...
2013. márc. 4. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
:DD ez jó. De inkább kék faljon fel, mert a lilát nem szeretem..
2013. márc. 4. 21:45
 3/6 Szonjus válasza:
Ne haragudj, de nekem az a tapasztalatom, hogy ilyesmiket a szociopaták szoktak álmodni... szerintem sürgősen menj el egy pszichiáterhez... de legalábbis dobj ki minden veszélyes tárgyat a lakásból!!!
2013. márc. 4. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Jólvan, megfogadom a tanácsot:)

Nem ez az első, hogy fegyverrel álmodok.. Egyszer álmomban egy kórházban üldözött egy férfi, szíven majd fejbe lőtt, én véresen rohangáltam, kerestem a sebészetet, de az orvos nem fogadott..:D

2013. márc. 4. 22:01
 5/6 bazsikahh válasza:
nincs értelme neked moziba menni ha álmodban ilyen akciókat élsz át! :D elmesélve elég izgalmasan hangzanak! :)
2013. márc. 4. 22:40
 6/6 A kérdező kommentje:

:) Igen, némelyik felér egy akciófilmmel.. Volt egy, amit úgy álmodtam, mintha tényleg filmet néznék. Akció és dráma volt, és csodás. Talán egyszer írok belőle egy könyvet..:) Viszont ide leírni hosszú lenne..

Most jut eszembe:

Akit érdekelnek elmebeteg, morbid, drámai, misztikus, véres vagy akcióval teli álomtörténetek, az írjon, és garantáltan a legjobbakat mesélem el neki!..:)

(ez nem reklám!)

2013. márc. 4. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!