Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mindig kakilnom kell. Mit...

Mindig kakilnom kell. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Gyakran álmodom azt, hogy kaksiznom kell de mindig más helyszínen vagyok, és ahol épp vagyok álmomban, olyan undorító a toalett, hogy nem tudom magam rá venni, hogy kaksizzak és inkább vissza tartom kula bát. Ez mit jelenthet?

UI: nem vicc

2013. márc. 4. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
kisfiú, most h kiírattad magad a dokival egy hétre és otthon leszel, tanulgathatnál is egy kicsit és nem ide baromságokat kiírni kellene .
2013. márc. 4. 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:
27%
És az mit jelent,hogy "kaksi"? Olyan szép a magyar nylev,minek kell így elcsúfítani? Én ezen jobban ki lennék hülve a helyedben,mint azon,hogy nem tudsz "kaksizni"(ááááááá)álmodban....
2013. márc. 4. 12:29
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Ha ez egy valós kérdés és nem vicc, akkor olyasmi álom lehet, mint mikor valaki szégyenszemre pucéran kénytelen végigmenni az utcán. Szerintem alárendelt szerepre utal, megalázásra, elnyomásra. De az is lehet, hogy valami olyat tettél, amit szégyellsz és rettegsz, hogy ha kiderül, mit fog szólni a környezeted.

Vagy csak annyit jelent, hogy lefekvés előtt el kellett volna menned medvézni. :)

2013. márc. 4. 12:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#2 a kaksizás még mindig jobb, mint az "olyan szart b*tam oda, hogy még a lépcsőházban is lehetett érezni napokig".
2013. márc. 4. 12:53
 5/13 A kérdező kommentje:

3. válaszolónak köszönöm a normális kommentet, az első kettőnek meg gratulálok. Örülök, hogy itt 1-2 ember k.u.rvára okos és tudja, ki ül a másik oldalon.

Elnyomásban sajnos van részem. Akkor lehetséges ezért vannak-e különös álmok.

2013. márc. 4. 12:57
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Ööö..esetleg nem tudod senkinek sem elmondani a problémádat, mert a környezetedben senki nem ért meg, így állandóan magadban kell tartanod minden sz@rt már bocsánat.
2013. márc. 4. 13:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
12:40 voltam. Eszembe jutott még valami. Attól való félelem is okozhat ilyen álmokat, ha félsz, hogy nevetségessé válsz valahol, hogy cikiznek és kinevetnek, vagy csak félsz, hogy ki fognak nevetni. De ez is egyfajta bizonytalanságra és frusztrációra vezethető vissza.
2013. márc. 4. 14:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Én pisiléssel szoktam ilyet álmodni, de aztán mindig felébredek arra, hogy nagyon kell, és kimegyek... Neked nem kell "valósan" is?
2013. márc. 4. 15:13
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
Azt, hogy ritkán sz*rsz!
2013. márc. 4. 16:21
 10/13 x) ***** válasza:
Gyors az anyagcseréd. Örülj neki. :D
2013. márc. 4. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!