Miért kell annyit kakilnom?
Talán az izgalom. Most realizálod, hogy mi is van előtted. :o)
Most a harmadik babával én is így jártam, előtte soha.
Most 9 hetesen sajna már átfordult az ellenkező irányba a dolog, ahogy nálam lenni is szokott... :o/
Gratulálok a babához!
Vitamint nem kezdtel el szedni?
Nekem pl a magnezium csinalt ilyet, igaz, hogy nem bantam, mert az elso gyerekkel vegig szekrekedesem volt, durva aranyerem is lett a vegere. A masodik terhesseg alatt emiatt direkt odafigyeltem, hogy rengeteg rostosat egyek, ettol normalis maradt az emesztesem, majd elkezdtem magneziumot szedni es utana napi 3-4 alkalom nekem is volt siman. De tenyleg nem bantam, a szekrekedeshez kepest ez sokkal jobb volt.
Szerintem azért, mert terhesség elején az embernek az anyagcseréje sokkal gyorsabb, mint normál esetben.
Nemrég a tv-ben is volt erről szó, asszem Fókusz vagy hasonló műsorban, hogy Amerikában a legújabb fogyókúra, hogy akik fogyni szeretnének HCG hormont fecskendeznek magukba, hogy az anyagcseréjük felgyorsuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!