Lehet abból problémám h ritkán kell kakilnom?
Gyerekkorom óta ritkán járok üríteni. Nem azért mert nem tudok, vagy szorulásom lenne,hanem mert egyszerűen nem érzem h kéne kakilnom. Mikor még kisebb voltam elég volt kéthetente 1x. Most már viszonylag jobb,2-3 naponta járok üríteni.(Van hogy egy teljes hétig nem kell). Lehet ebből hosszútávon problémám?
18/L
2-3 nap még belefér a normális kategóriába, az 1 hét viszont nagyon sok, bélcsavarodást is kaphatsz akár.
Iszol eleget? Eszel elég rostot?
Uhh..ez nem tudom megmondani, de én is kíváncsi lennék rá, mert hasonló problémáim vannak.
Pedig napi szinten sportolok, sok gyümölcsöt, zöldséget eszem (erre pont emiatt figyelek is), tehát a kell rost megvan, vizet napi minimum 1,5 l-t iszom, de ennél inkább többet szoktam. (Reggelente kávét is iszom, mert ez néha segít)
Szóval elvileg minden adott lenne ahhoz, hogy naponta legalább egyszer legyen székletem, ehelyett van, h csak 2-3 naponta sikerül.
A különbség még annyi a kérdezőhöz képest, h én gyakran érzem, h teli vagyok, feszül a hasam, szóval "kikívánkozik" a végtermék, mégsem megy. Tudom, h ez másnak komikusan hangzik, de nekem már valós probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!