Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Álmomban egy kis tengeri malac voltam szaladgáltam a réten, rágcsáltam, a patakbol itam. És egyszer csak elborult az ég, és a semiböl egy farkastünt fel, elöször csak a két világító szemét láttam, de ahogy egyre közelebb jött láttam hogy farkas és vicsorgor. Elkezdtem szaladni a nagy réten amìg a szem el láttot nem látni búvó helyet, és közben nagyon beborult szakadt az esö, villámok törtek elö, dörgöt az ég. Én menekültem a farkas a nyomomban, és csak futok és futok egyszer csak egy köbe felbotlottam na gondoltam itt a vég és a farkas közelebb lépet elkezdet mosolyogni és aranyosan liheget, és végig nyalt és megeröszakolt.

2013. febr. 21. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos előző életedben egy aranyos kis tengeri malac voltál, akit megerőszakolt egy csúnya, perverz farkas, te p_cs.
2013. febr. 21. 14:40
 2/4 Colonel Simi ***** válasza:
Most az utolsó szót miért használtad rá?
2013. febr. 21. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:
ez benne a csavar :)
2013. febr. 21. 20:02
 4/4 Professzor :D válasza:
ez nem alom te csak be voltal szivva egyszeruen ilyen almot nehez elkepzelni foleg mert nm is lehet ennyit aludni h ezt az almot befejezhesd :D
2013. febr. 27. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!