Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit lehet tenni a rossz...

Mit lehet tenni a rossz rémálmok ellen?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve csakis rossz és rémálmaim vannak. Általában üldöznek, nem tudok futni, felébredek idegen helyeken, eltűnik mindenki, meg akarnak ölni vagy meg is halok, idegen emberek és lények támadnak meg.. Szóval csak ez megy. Járok pszichológushoz, kiürítek minden rossz gondolatot és problémát magamból lefekvés előtt. Nincsenek most olyan komoly problémáim amin agyalok vagy aggódok. Megpróbáltam már langyos tejet inni vagy mézes tejet, az sem segített. Vettem álomfogót, felraktam az ágyam felé, és semmi. Volt, hogy gyújtottam egy fehér gyertyát és imádkoztam, hogy ne álmodjak már ilyen szörnyűségeket.

Mit tehetnék még?

Nagyon szeretek aludni, és olyan rossz, hogy ezek az álmok mindig elrontják.

Valami ötlet?

Köszönöm!!

2013. febr. 18. 18:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Legjobban attól félek, hogy helyt tudok-e állni majd az életben. Ez ellen nagyon nem tudok semmit sem tenni, mert minden erőmmel azon vagyok, hogy sikerüljön minden, mást nem tehetek.

Nem nagyon eszek vacsorára, zsírosat pláne nem, mert nagyon megüli a gyomromat. És mindig kényelmesen fekszem:)

Tegnap este bevettem egy xanaxot, és ma nem volt annyira rémálmom, inkább csak picit rémisztő és szomorú, viszont nem akarok rászokni..

Köszönöm a válaszokat!:)

2013. febr. 19. 09:50
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Kérdező!

Szerintem az segít (bármely problémán), ha belül megerősödsz, ha rátalálsz Istenre. Nem fogsz többé a körülményektől függeni, bármit el tudsz viselni, mert van reményed, és támaszod. Aki bajában Istenhez kiált, üdvözül! Apcsel 2,21

Figyelmedbe ajánlok egy honlapot:

www.jezusazut.hu

2013. febr. 19. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Fogyasztottál életedben valamilyen drogot? Annak is lehetnek utóhatásai, mégha abba is hagytad.

Amikor rosszat álmodsz, próbálj olyankor megtanulni felébredni. Nem kell végigszenvedned.

2013. febr. 19. 21:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha félsz, hogy nem tudod a lécet átugrani, tedd alacsonyabbra!
2013. febr. 19. 21:20
 15/17 A kérdező kommentje:

Sosem fogyasztottam drogot, viszont cigizek. Ez is lehet az oka? Bár jóval azelőtt kezdődtek a rémálmok, mielőtt rászoktam volna a cigire..

Azt a bizonyos lécet teljesen legalulra helyeztem már:)

2013. febr. 19. 21:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Próbálkozhatsz még azzal is, hogy lefekvés után nem alszol el rögtön, hanem végiggondolod a nap közben veled történt jó dolgokat. Én nagy álmodozó vagyok, néha ébren, gondolatban "eljátszok" egy-egy jelenetet, olyan "mi lenne, ha..." félét. Pl. Mi lenne, ha lenne háziállatom. Anyu kiakadna, apu rögtön oktatni akarná, még akkor is, ha egy kisegérxD Többségében ezek a képzeletbeli jelenetek komédiával végződnek, és úgy alszom el, hogy nem bírom abbahagyni a mosolygást. Szerintem megpróbálhatnád te is.
2013. febr. 20. 16:20
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az álomfogót dobd ki. Írta valaki itt a fórumon, hogy neki azóta vannak súlyos rémálmai, mióta ajándékba kapott egyet.
2013. febr. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!