Ébren álmodom, de miért?
Szia!
Ahogy elolvastam a problémád, azt akartam kérdezni, hogy nem vagy-e szoptatós anyuka. Aztán később írod, hogy igen... Sajnos előfordul ebben az időszakban az, amit régebben laktációs pszichózisnek hívtak (ma már nem használják), egy barátnőmmel is megtörtént. Mindenképpen pszichotikus tünet, amit írsz, (a valóság és az irrealitás egymásra úszása), az 5 hónapos kor pont ez a veszélyeztetett időszak, a külföldre költözés pedig még rátesz egy lapáttal az amúgy is agyonterhelt szervezetednek/agyadnak...
Mondd, annak az országnak a nyelvét jól beszéled? Mert azt tanácsolom, okvetlenül menj el a helyi pszichiátriai gondozóba, vagy nem tudom, ott milyen a rendszer. Az ilyet nagyon komolyan kell venni és megfogni még most, amíg nem hatalmasodik el.... Nem akarlak megijeszetni, de ebből nagy baj is lehet. A saját és családod érdekében holnap lépj!
Minden jót kívánok Neked!
bocs, nem olvastam vegig az eddigi valaszokat...
ez nem mas mint eber alom, atmenet az ebrenlet es az alom kozott, nekem is gyakran van ilyen, en szeretem oket, olyan, mintha moziznek. a delutani feluletes alvasnal gyakrabban elofordul ez. masreszt a tudatosalmot spontan is el lehet am erni, nem kell hozza kemenyen gyakorolni (egyebkent en ilyen eber alom utan konnyebben tudom nyakon csipni es tudatossa tenni az almaimat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!