Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ébren álmodom, de miért?

Emmami kérdése:

Ébren álmodom, de miért?

Figyelt kérdés
Nem tudatos álmodás, mert azt az ember akarja, és kemény agykontroll eredménye, de nem is alvásparalízis. Segítsetek. Többedszerre esik meg. A legutóbbit elmeselem, és olyanok válaszát várnám, aki ért hozzá, vagy van hasonló tapasztalata. Tehát két napja lefeküdtem aludni, még a párom is ébren volt, és akkor párhuzamosan elkezdtem hallani és látni, egy másik eseményt. Úgy mintha az is, mellettem történne úgy láttam és hallottam, mintha a jelen lenne, de ugyanakkor ébren voltam és tudtam, hogy alom es az agyam jatszik velem. De megsem tudtam iranyitani az agyam, es attol volt igazan felelmets, hogy mikozben szoltam a paromnak, hogy ez tortenik, akkor is lattam, hallottam. Elnezest ha kicsit erthetetlenul irtam. Nagyon koszonom a valaszokat!

2013. febr. 13. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogy elolvastam a problémád, azt akartam kérdezni, hogy nem vagy-e szoptatós anyuka. Aztán később írod, hogy igen... Sajnos előfordul ebben az időszakban az, amit régebben laktációs pszichózisnek hívtak (ma már nem használják), egy barátnőmmel is megtörtént. Mindenképpen pszichotikus tünet, amit írsz, (a valóság és az irrealitás egymásra úszása), az 5 hónapos kor pont ez a veszélyeztetett időszak, a külföldre költözés pedig még rátesz egy lapáttal az amúgy is agyonterhelt szervezetednek/agyadnak...

Mondd, annak az országnak a nyelvét jól beszéled? Mert azt tanácsolom, okvetlenül menj el a helyi pszichiátriai gondozóba, vagy nem tudom, ott milyen a rendszer. Az ilyet nagyon komolyan kell venni és megfogni még most, amíg nem hatalmasodik el.... Nem akarlak megijeszetni, de ebből nagy baj is lehet. A saját és családod érdekében holnap lépj!

Minden jót kívánok Neked!

2013. febr. 14. 19:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Kicsit megijeszt, amit mondasz. Megtennéd, hogy privát üzenetben "alátámasztod", hogy miért lehet erre szükségem. Egész jól beszélem, de nem ennyire. Marcius 1.en utazom haza, lehet, hogy beiktatom, bar orulnek, ha irnal nekem. Koszonom
2013. febr. 14. 20:58
 13/14 kukipapa91 ***** válasza:
Hajj.. Örültem hogy helyretettem valakiben egy problémát. Erre megjelent egy vészmadár, Had boruljon minden. Én még mindig kiállok amellett amit leírtam. Belső béke. Nem még dilidoki meg antidepresszánsok. Bőven elégedjen meg az ember azzal amit magáért tud tenni. ha az nem megy, maximum akkor lehet szakemberhez fordulni.
2013. febr. 14. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:

bocs, nem olvastam vegig az eddigi valaszokat...

ez nem mas mint eber alom, atmenet az ebrenlet es az alom kozott, nekem is gyakran van ilyen, en szeretem oket, olyan, mintha moziznek. a delutani feluletes alvasnal gyakrabban elofordul ez. masreszt a tudatosalmot spontan is el lehet am erni, nem kell hozza kemenyen gyakorolni (egyebkent en ilyen eber alom utan konnyebben tudom nyakon csipni es tudatossa tenni az almaimat.)

2013. febr. 14. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!