Szerintetek mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
biztos sokatokkal előfordult,hogy álmotokban rúgtok egyet vagy még épp mikor aludnátok el. nálam ez most nagyon gyakori és tökhülyeségekről álmodok. párnapja van ez és igy nagyon nehezen tudok elaludni szerintetek miért van ez?2013. febr. 12. 01:11
1/9 anonim válasza:
alvásparalizis vagy mi a szösz-itt szokták írni az okosok...
Amúgy nekem is van megrándulok és olyan mintha zuhannék. Szerintem idegi kimerültség én pl. szinte alig alszom...
2/9 A kérdező kommentje:
énse alszok valami sokat kb 5-6 órát naponta
2013. febr. 12. 01:15
3/9 anonim válasza:
Az alvásparalízis elvileg az, amikor valaki nem tud megmozdulni és a valóságba szövődik bele az álom, mondjuk nekem sem volt soha.
Ilyen volt, álmodok valamit, hirtelen felkelek és azt veszem észre, hogy rúgok.
Szerintem rosszat álmodtál, vagy ilyesmi.
4/9 anonim válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést. :D Most sem alszok már mióta, tuti előfog jönni megint.
5/9 A kérdező kommentje:
pont mikor aludnék el igy félálmomba rugok egyet és erre kelek fel, ha eltudok aludni akkor már jó de addig nagyon gáz
2013. febr. 12. 14:47
6/9 A kérdező kommentje:
közben megkérdeztem patikában és aztmondták hogy ez magnézium hiány és adtak rá pezsgőtablettát és ennyi remélem télleg ennyi lesz
2013. febr. 12. 16:50
7/9 anonim válasza:
Nálam tuti nem magnéziumhiány, mert nem sűrűn van és akkor amikor alszok meg nem csak megrándulok hanem mintha zuhannék. Meg akinek magnéziumhiàny van annak sokszor begörcsöl a lába stb. nekem meg nem szokott.
8/9 A kérdező kommentje:
néha néha volt nekem is de most az utóbbi napokba egyfolytába , és tényleg hatott a pezsgőtabletta a lábam meg nekem se görcsölt sose.
2013. febr. 13. 15:40
9/9 anonim válasza:
ez természetes mindenkivel így van ,semmi jelentősége nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!