Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha fehér lóval...

Mit jelent, ha fehér lóval álmodom? Már hetek óta

Figyelt kérdés
Már nagyon rég, egy gyönyörű fehér lóval álmodom. Az álom nem ugyan az, de a lényeg benne mindig a ló. Az álmom általában úgy kezdődik hogy ő más emberekkel van, és el akarják vinni, elszállítani, vagy csak simán egy nehezen elérhető helyen, és én minden áron el szeretném érni.Az álmomban nagyon nagy szeretetet érzek iránta, kötődöm hozzá. A ló benne nagyon érzékeny és intelligens, mintha beszélnék vele. Amikor elérem ( amit ő is szeretne) felszállok rá, és óriási szabadságot és boldogságot érzek.

2013. jan. 22. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
köcsövehetem?? *****- szeret em a lova kat nagyon énis sztem azt jelenti h szeret ed a lovak at semmi más és ez fog téged boldogá tenni ez az élet célod.
2013. jan. 22. 18:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem.. nem kifejezetten vagyok oda értük. Sőt. Ezért nem is értem...
2013. jan. 22. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Egy albínó loú próbálja átvenni feletted telepatikusan az irányítást miközben alszol.
2013. jan. 22. 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Viperahalnak igaza van. Én is alátámasztom ezt, mint loúlógus. Mondhatni szerencsés vagy, hogy láthatsz egy albínó loút, mivel igencsak ritkán látni ilyeneket. Ezt még egy közmondás is megemlíti: "Ritka, mint a fehér loú."
2013. jan. 22. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lóval álmodni egyenlő a szabadság iránti vággyal. Úgy érzed, hogy túl sok a kötöttség az életedben, és ez a fajta nagymértékű szabadság számodra elérhetetlen, mert úgy gondolod, hogy az emberek és a környezeted elveszik tőled a lehetőségét.
2013. jan. 22. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
hamegnem szr eted a lovak akkor minek álmodosz velük?? én akor si aztmondom ez az élet fel adat od! ha hiszed ha nem. és te bánod ha nem
2013. jan. 22. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:
megmég te mondod h nem szeret ed a lovak at, mikor azz kezdet h gyönyörű loval álmodtam....
2013. jan. 22. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
horthysta restauráció következhet
2013. jan. 22. 19:12
 9/11 A kérdező kommentje:

19:01

Köszönöm, az egyetlen normális választ. Ez valóban így van... az életembe.

2013. jan. 22. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:
61%

Erre csak értelmes magyarázat lehetséges:

TE VAGY GANDALF.

2013. jan. 22. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!