Miért álmodok a volt parommal?
Én annak idején olvastam Freud Álomfejtés című könyvét, és abban azt írja, hogy az álmok a vágyainkat fejezik ki. Én mostanában sokat olvastam a horoszkópot, hogy avjon milyen lány illene hozzám, és szép lányok képeit nézegettem, tettem ki háttérnek az asztalon. Aznap este azt álmodtam, hogy a lakásunkon ölelgetek egy lányt, aki nem akarja, és ezért bezárkózik előlem a fürdőszobába. Emlékszem, hogy ez rám nyomasztóan hatott az álomban.
Szerintem a Te álmod azt jelenti, hogy még mindig le akarsz feküdni a volt pároddal. És fogadni mernék, hogy napközben sokat gondolsz a volt pasidra, és az is bánt, hogy most egyedül vagy; Felbosszant, hogy más nővel van együtt. És azt is szeretnéd, hogy ne szeresse az új barátnőjét, mert még mindig a tiednek érzed a pasast.
Én egyébként utálom a nőkben, hogy mindig a fogalt pasik kellenek nekik. Így egy egyedülállónak nagyon nehéz az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!