Mit jelenthet az álmom? Tetves, hosszú hajú kislányok haját fésültem
Három gondolat jut eszembe erről, és most lehet, hogy lepontoznak ismét, de nem baj, mert hátha segít neked, amit gondolok.
1. A tetű vérszívó állat, vagyis szimbolikusan a vérről az energia, az életerőre lehet gondolni. A környezetedben valaki szívja a véred, azaz elveszi az erődet. Lehet, hogy te vagy erőtlen, és te keresed másokban az energiát. Vagy esetleg önmagad erejét szívod le negatív gondolatokkal.
2. A tetvesedés a szegénységet is szimbolizálhatja, és ezért érezheted magadat különbnek, mert te szeded ki a fejéből a szegénynek, tehát valamennyire hatalmi pozícióban vagy, és nem egyenrangú kapcsolatban. Egyes álmoskönyvek szerint fennhéjázás, azaz megszóltál valakit.
3. A tetű álomban pénzzel, anyagiakkal kapcsolatos gondolatokat is jelezhet. A Biblia szerint például, ha jótékony célra, vagy még inkább a felajánlásba, azaz a gyülekezet számára ajándékozott tized (a keresett béred tizedrésze) biztosítja a számodra, hogy anyagi áldáshoz, anyagi biztonsághoz juss, azaz Isten áldása lesz minden javadon.
Malakiás 3,10 Hozzátok be a tizedet mind az én tárházamba, hogy legyen ennivaló az én házamban, és ezzel próbáljatok meg engem, azt mondja a Seregeknek Ura, ha nem nyitom meg néktek az egek csatornáit, és ha nem árasztok reátok áldást bőségesen.
3,11 És megdorgálom érettetek a kártevőt, és nem veszti el földetek gyümölcsét, és nem lesz a szőlőtök meddő a mezőn, azt mondja a Seregeknek Ura.
3,12 És boldognak [Ésa. 62,2-4.] mondanak titeket mind a nemzetek; mert kívánatos földdé lesztek ti, azt mondja a Seregeknek Ura.
Egyébként a válaszaink leginkább mibennünk vannak, a szimbólumok is a saját szimbólumaink.
Te tudod megítélni leginkább, hogy pontosan mit is jelent az álmod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!