Azt álmodtam, hogy a holdon mászkálok anyukámmal. Ez mit jelent? (De nem igazából a holdon voltunk, hanem ilyen szimulátoros izé volt)
Figyelt kérdés
Olyan volt mint egy teniszpálya és ugye a gravitáció olyan volt mint a holdon.2012. dec. 27. 15:30
2/4 anonim válasza:
Túl sok töltött káposzta. Vacsorára egyél kevesebbet.
3/4 A kérdező kommentje:
huuu mennyire poénosak vagyok, de sokat nevettem-.-'...
2012. dec. 28. 00:04
4/4 anonim válasza:
Anyukád is, és a hold is a női minőségre, annak energiáira utal, ezért akár fiú vagy akár lány, a benned lévő ilyen típusú energiákra vonatkozik. Mindenkiben jelen van mind a női, mind a férfi oldal, ebben az álomban én úgy értelmezem, hogy a női oldal volt a hangsúlyosabb.
Az hogy teniszpályán voltatok, az utalhat játékra, játékosságra, amit jobban meg kellene élned. De a fő kérdés, hogy milyen hangulatban voltál, hogyan érezted magad, hogy ott voltatok anyukáddal? Gondolom mindenképp valamifajta könnyedség volt, amit megéltél. Utalhat arra is, hogy kezeld könnyedén az anyukáddal való kapcsolatodat, vagy hogy már most is így kezeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!