Ma éjjszaka szinte ugyan azt álmodtuk anyukámmal, mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Nagyon régen volt akváriumunk, régen is jártunk ilyen helyen, és azt álmodtunk 1 éjjel mind a ketten hogy volt egy akvárium amiben alig volt víz... Félelmetes :)2011. júl. 23. 09:35
1/3 white Silverangel válasza:
Egyszerű a válasz:
Mert kötődtök egymáshoz.
Anya gyermek kötelék van köztetek, még bajba is együtt kerültetek.. Kikerülni is együtt fogtok az akváriumból, amikor ilyet álmodtok, akkor álmotokban rá kell jönni hogy csak álmodjátok, és akkor irányíthatjátok ti az álomba lévő eseményeket.
AZ életben is előfordulhatnak hasonló esetek.
2/3 anonim válasza:
Az ébren történő események közül ami rögzül a memóriádban, az úgy működik, hogy sok-sok kapcsolat jön létre az agyadban a történések között. Amikor alszol és az agyad sokkal kevesebb információt kap a külvilágból, több ideje jut erre a rendszerezésre, a kapcsolatok létrehozására. Ez az álom. Téged anyukád szült, hasonlóan gondolkozhattok, hasonlóan rendszerezhettek. És természetesen könnyen előfordulhat h közösen voltatok valahol, vagy valami közös történt veletek, tehát volt egy közös kiindulópont, egy dolog amit rendszerezni kellett az agyatokban, és azt hasonlóan is rendszereztétek.
3/3 A kérdező kommentje:
Mindig nagyon jó viszonyban voltunk de 18 éves lettem, és egyre több a konfliktus közöttünk... Remélem vége lesz hamar ennek az időszaknak is. Szerinte én változtam meg, szerintem meg ő. :S :)
2011. júl. 23. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!