Itt még nem jártam. Álmodom?
Figyelt kérdés
Ennek mi a jelentősége? Találkozott már valaki ilyesmivel, hogy még nem járt itt, és mégis itt van?2012. dec. 23. 19:06
1/10 anonim válasza:
Még nem jártam ott és így nem is vagyok ott.
3/10 anonim válasza:
Csak én nem értettem a kérdést?
4/10 A kérdező kommentje:
Csak te.
2012. dec. 23. 20:19
5/10 anonim válasza:
Én már álmodtam olyant, hogy olyan helyen alszom, ahol vagyok, s azt álmodom, hogy nem álmodom magamat olyan helyre, ahol nem vagyok, ám, amikor az álmomban az álombeli álmomból felébredek, akkor olyan helyen vagyok, ahol nem voltam, de amikor tényleg felébredtem, akkor mégis ott voltam, ahol voltam, s nem olyan helyen, ahol nem voltam.
Te érted a válaszom?
6/10 A kérdező kommentje:
Persze :)
Remekül összefoglaltad a "Transzálom az álommentes álom az álomban folyamatos álmodásnélüli képzeletvarázs"-ról alkotott tézisemet. Látom figyeltél az előadás alatt.
2012. dec. 23. 23:53
8/10 anonim válasza:
Hát velem nem egyszer megtörtént hogy egy iskolai vagy othoni szituációt álmodtam.Aztán el is felejtettem aztán valamikor történt valami
hasonló a suliban eszembe jutott hogy ez már nem történt már meg egyszer.
9/10 anonim válasza:
Na jó,elárulok egy kis titkot: az álomban bármilyen környezetet létre tudsz hozni,bármilyet és tökéletes 3 dimenzióban. Ez lehet kevert kitalált helyszín,de lehet olyan is ahol már korábban jártál,de jelenleg nem emlékszel rá(pl.előző élet).
10/10 A kérdező kommentje:
Az álomban minden megfoghatatlan és minden a képzelet szüleménye :)
2012. dec. 25. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!