Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelent? Mar kiakaszt!

Ez mit jelent? Mar kiakaszt!

Figyelt kérdés
18 eves fiu vagyok nagypapam es anyam sokat beszelt dedapamrol nekem 5-12 eves korom kozott, hogy o nagyhatalmu foldbirtokos volt a felvideken, dunantulon es erdelyben. I. vilaghaboru utan mindenet elvesztette de minimalis karpotlast kapott csak a penze maradt meg. 2 honapja szinte csak vele almodok, hogy vezetem a kocsit es o megjelenik az anyosulesen vagy hogy ulok a szobamban es megjelenik mellettem es azt mondja hogy fiam szerezd vissza a csalad hirnevet es hatalmat. Tedd jova minden hibam, szerezd vissza a birtokokat, festmenyeket, ereklyeket. Minden almomban megjelenik, csak rola tudok almodni, egy kepet nem lattam meg rola de allitolag teljesen ugyan ugy nez ki mint az almomban. :S ad segitseget is hogy mit hogyan csinaljak, hova mennyek, mibe forditsam a penzt kit kapjak el ez mar megremiszt es kiakaszt :S

2012. dec. 22. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Telebeszélték már a fejed.
2012. dec. 22. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, egy-két régi mesét hallottam róla, hogy nagybirtokos volt, mindent ő uralt azokon a vidékeken, csak ennyit tudok róla, de teljesen konkrét dolgok jelennek meg róla az álmaimban.
2012. dec. 22. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem azt kétlem, hogy igazat mondanak a dédapádról, hanem már túl sokat emlegetik, azért jelenik meg álmodban.

De ha gondolod, próbáld ki, amit tanácsol. Mit veszíthetsz?

Csak törvényt ne szegj, és ne tégy kárt senkiben.

2012. dec. 23. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Különös.Lehet hogy egy szellem.Ne volnék különösebben meg lepődve.Sőtt egyenesen örülnék.(Tudom most jönnek azok a kommentek hogy "nem is léteznek" "te idiót@" stb.))Tudjuk megenni a kalapunk.Csináld azt amit mond hátha igazat mond ha nem a képzeleted szüleménye.Lehet hogy meg fogsz gazdagodni.De a legjobb ha te döntöd el mit akarsz tenni, hogy szerinted szellem vagy csak a kébzeleted szüleménye.
2012. dec. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!