Ez mit jelent? Mar kiakaszt!
Figyelt kérdés
18 eves fiu vagyok nagypapam es anyam sokat beszelt dedapamrol nekem 5-12 eves korom kozott, hogy o nagyhatalmu foldbirtokos volt a felvideken, dunantulon es erdelyben. I. vilaghaboru utan mindenet elvesztette de minimalis karpotlast kapott csak a penze maradt meg. 2 honapja szinte csak vele almodok, hogy vezetem a kocsit es o megjelenik az anyosulesen vagy hogy ulok a szobamban es megjelenik mellettem es azt mondja hogy fiam szerezd vissza a csalad hirnevet es hatalmat. Tedd jova minden hibam, szerezd vissza a birtokokat, festmenyeket, ereklyeket. Minden almomban megjelenik, csak rola tudok almodni, egy kepet nem lattam meg rola de allitolag teljesen ugyan ugy nez ki mint az almomban. :S ad segitseget is hogy mit hogyan csinaljak, hova mennyek, mibe forditsam a penzt kit kapjak el ez mar megremiszt es kiakaszt :S2012. dec. 22. 21:00
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, egy-két régi mesét hallottam róla, hogy nagybirtokos volt, mindent ő uralt azokon a vidékeken, csak ennyit tudok róla, de teljesen konkrét dolgok jelennek meg róla az álmaimban.
2012. dec. 22. 21:36
3/4 anonim válasza:
Nem azt kétlem, hogy igazat mondanak a dédapádról, hanem már túl sokat emlegetik, azért jelenik meg álmodban.
De ha gondolod, próbáld ki, amit tanácsol. Mit veszíthetsz?
Csak törvényt ne szegj, és ne tégy kárt senkiben.
4/4 anonim válasza:
Különös.Lehet hogy egy szellem.Ne volnék különösebben meg lepődve.Sőtt egyenesen örülnék.(Tudom most jönnek azok a kommentek hogy "nem is léteznek" "te idiót@" stb.))Tudjuk megenni a kalapunk.Csináld azt amit mond hátha igazat mond ha nem a képzeleted szüleménye.Lehet hogy meg fogsz gazdagodni.De a legjobb ha te döntöd el mit akarsz tenni, hogy szerinted szellem vagy csak a kébzeleted szüleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!