Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmomban szereplő énem tud...

Az álmomban szereplő énem tud önálló életet élni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 19. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő is te vagy. Bármennyire úgy tűnik, hogy nem te irányítod, valójában a te tudatalattid irányítja.
2012. dec. 19. 14:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Pedig már-már olyan mintha meghasadt volna a tudat ( az álmomban ). Saját gondolatai vannak, emlékei az előző álmokból. Kissé ijesztő.
2012. dec. 19. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem furcsa. Nemcsak te vagy te az álmodban, hanem minden egyes szereplő is valójában te vagy.
2012. dec. 19. 14:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Nos, reálisan nézve, valóban igaz, hogy "én" vagyok az összes minden az álmomból, de valahogy olyan, mintha már túlságosan disszociatívan viselkedne. Már mint én akkor én viselkedek így az álmomban, vagy nem is tudom. Hülyén hangzik.
2012. dec. 19. 14:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Mármint úgy viselkedsz, ahogy a valóságban nem? Ebből szoktak következtetéseket levonni a pszichológusok. Néha meglepő, mik derülnek ki saját magunkról.

De azért a következtetés nem ilyen egyszerű. Sajnos sokan rosszul értelmezik az álmokat, túl direkt módon. Ne ess ebbe a hibába. :)

2012. dec. 19. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, de nem hiszem, hogy aggódnod kéne miatta. Ha zavar vagy érdekel, kérdezz meg egy szakembert.
2012. dec. 19. 15:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, olyasmi. Szóval például álmomban megverek, megölök embereket és az álombeli énem tudja, az előző álmomban is ezt tettem és most vigyázni kell, hogy le ne bukjon ... vagy valami ilyesmi.
2012. dec. 19. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudja, mi történt az előző álomban, kivéve, ha visszatérő álom.

Például ha én azt álmodom, hogy utazom a metróval, de közben néger férfi vagyok meztelenül, akkor annak semmi köze ahhoz, hogy előző éjszaka épp terroristát játszottam a csirkeólban egy görény alakjában.

Az álombeli éned benned "él", de adhatsz neki más életet. ha könyvbe foglalod a kalandjait.

2012. dec. 19. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:

"álmomban megverek, megölök embereket"

Ez például tipikusan az elnyomott feszültség jele. Lehet az oka tehetetlen düh, félelem, megalázás, konfliktus miatti folyamatos feszültség, stb. (Nem akarok találgatni.)

2012. dec. 19. 16:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem, hát mindenesetre köszönöm a segítséget.
2012. dec. 19. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!