Szerintetek nincs túl sok hasonlóság a South Parkban szereplő Ráknépség és Reptoidok között?
Ügyebár a ráknépség is a földalá kényszerűlt miattunk.
Ők is médián keresztűl manipulálják az emberiséget.
Ők is leakarnak igázni minket, miután sikeresen legyengítettek a tudatszűkítő műsorokkal.
Szerintem: Ráknépség=Gyíknépség
Szerintetek?
A készítők tisztában vannak az invázióval? Lehet ezzel a résszel akarnak üzenni?
szerintem meg ha jól megnézzük nemcsak a ráknépség és reptiliánok, hanem a világ dolgai és a South Park nagy nagy hasonlóságokkal rendelkezik, és ha igaziból elgondolkodsz, sok igazságot rejt magába!és az emberek reakcióját is tökéletesen jól tükrözi, legyen szó bármiről!
Van abban valami amit mondassz, de leszoktam a neten való diskurálásról, mert elvisznek a szabadkőmüvesek! :P
nem az invázióval vannak tisztába te ökör.
hanem az ilyen barmokat gúnyolják abban a részben, akik elhiszik az ilyen reptoidos f.szságokat.
Ez NEM! hasonlóság, hanem róluk volt benne szó.
Amerikában gyakorlatilag nyílt titokként beszélnek erről, nálunk sajnos túl későn kezdenek felébredni az emberek (nem mintha tehetnének amúgy bármit) és túl sok beszűkült tudatú ember van, aki ugyanolyan sötétségben él, mint ha a 19. században élne.
A reptoidokról öterez éve van infó.
Csak a gyakorikérdésekre jutott el két hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!