Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek nincs túl sok...

Szerintetek nincs túl sok hasonlóság a South Parkban szereplő Ráknépség és Reptoidok között?

Figyelt kérdés

Ügyebár a ráknépség is a földalá kényszerűlt miattunk.

Ők is médián keresztűl manipulálják az emberiséget.

Ők is leakarnak igázni minket, miután sikeresen legyengítettek a tudatszűkítő műsorokkal.

Szerintem: Ráknépség=Gyíknépség

Szerintetek?

A készítők tisztában vannak az invázióval? Lehet ezzel a résszel akarnak üzenni?

2011. nov. 7. 02:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ja van szó az ősi vallásokban mind reptoidokról, szóval hüllőszerűekről(beszéljünk már magyarul), de van szó medve, madár, bogár, tehén, kutya és majom -ember hibridekről is szinte minden ősi vallásban.

Vagy már ők is léteznek hirtelen?

2011. nov. 8. 17:59
 12/12 TomThunderbolt válasza:
Ha már ott tartunk hogy South Park ami bemutatja az emberek viselkedését és a reakcióit szerintem ott a Family Guy ami az amerikaiakat mutatja be amit be is ismernek és igazat adnak nekik szerintem nézd azt is az is nagyon vicces és ott is vannak furcsa dolgok
2011. nov. 17. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!