Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mitől lehet? Arra ébredtem,...

Ez mitől lehet? Arra ébredtem, hogy sírok.

Figyelt kérdés
A lassan 4 éve eltávozott, imádott Nagymamámmal álmodtam és arra ébredtem fel, hogy sírok. Olyan érdekes, mert egy héten belül másodszor történt, hogy erre ébredtem. Attól lehet, hogy nagyon hiányzik vagy nem tudom... Szerintetek?
2012. dec. 12. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Gondolom tudat alatt még nem léptél túl rajta,nekem apum 10 éve halott de még velem is előfordul.

A fájdalom nagy úr még akkor is ha már nem mindig érzed...

2012. dec. 12. 22:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Apukám szerint is ez van, hogy még nem engedtem el Mamát... Fáj, a mai napig.... Nem tudom magam túl tenni rajta :(
2012. dec. 12. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
mi volt az álom?
2012. dec. 12. 23:14
 4/8 A kérdező kommentje:

az álmomra konkrétan nem emlészem, csak arra hogy Mama arcát látom és azért sírok, mert hiányzik és szó szerint azt érzem, hogy hogy is mondjam.... fáj a lelkem

nem tudom érthető - e a lényeg

2012. dec. 12. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, valóban az a legvalószínűbb, hogy nagyon hiányzik. :(

Van egy másik lehetőség is. Akkor is álmodhatsz ilyeneket, ha valami más keserűség, depresszió, elnyomás, félelem van benned, és egy hasonló élményre vetíted ki tudat alatt. (Ez az élmény a mamád elvesztése.) A valódi ok talán egészen más.

Velem előfordult már, hogy valami szomorú dolog történt, konkrétan éreztem is, hogy teljesen letör, álmomban pedig ugyanezt az érzést egy évekkel korábbi, hasonló élmény kapcsán éltem újra.

De ez csak egy lehetőség, az első verzió valószínűbb. :)

2012. dec. 13. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem örülj ezeknek az álmoknak. amikor így felkelsz sírva mosolyogj kicsit, hogy jé de jó, hogy még mindig ennyire itt van benned. és nem baj, ha közben sírsz. az öröm és a sírás nem zárja ki egymást. a lényeg, hogy ez nem egy rossz dolog, amitől tartani kéne, hanem egy jó.
2012. dec. 13. 11:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az tény, hogy nagyon hiányzik és hiányozni is fog. Mosolyogni pedig akkor szoktam, ha a legkisebb dédunokájáról mesélek neki, a fiamról... :)
2012. dec. 17. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet beszartál....
2012. dec. 19. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!