Jelenthet valamit ez az álom?
Figyelt kérdés
Van az iskolában (gimnázium) egy gyerek,aki állandóan piszkál.Nagyon utálom,félek tőle.Nem merek neki visszaszólni/visszaütni.
Szerintem azt hiszi,hogy a "barátom",vagy tudja,hogy utálom,csak azért csinál így,hogy bosszantson.Mert ő ült mellém év elején.
Na a lényeg:
Azt álmodtam,hogy tornaóra volt,ez a gyerek valamit odakiabált nekem,én meg visszaszóltam,hogy "Nem érdekel".Ekkor hátulról leütött.Késöbb az ágyamban ébredtem fel és mégegy ütést éreztem hátulról.Gondoltam,hogy megint ő ütött meg.Agy ágyneműhuzatban kirakósdarabokat találtam.
Jelent valamit?
2012. dec. 10. 21:37
2/2 anonim válasza:
Szerintem azért álmodtad ezt, mert félsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!