Brigivagyok kérdése:
Többen álmodtak róla, hogymegfogok halni?!
Figyelt kérdés
2 hete azt álmodtam,hogy meghalok..azt nem tudom,hogyan de nagyon élethű volt.Éreztem,ahogy elhagyja a testemet a lelkem.. Pár napja barátnomnál aludtam és ő is szintén azt álmodta,hogy meghalok. A barátnőm szintén.. kétszer is! Nem tudom.. kicsit félelmetes,főleg hogy mostanában elég depresziós vagyok. Szerintetek mit jelent?2012. dec. 10. 19:18
2/7 anonim válasza:
Amikor ezt álmodtad elmondtad azoknak akik utána szintén ezt álmodták?
3/7 anonim válasza:
Azt, hogy foglalkoztat a halál gondolata, mert nem vagy megelégedve a környezeteddel, nem vagy kibékülve magaddal és a világgal, nem jössz rá hogy te alakítod a sorsod, minden tekintetben. Azt hiszed, hogy valami külső erő méri rád a csapásokat, de a saját negatív hiedelmeidet - amin keresztül nézed a világot - észre sem veszed.
5/7 A kérdező kommentje:
nem, nem mondtam el nekik!
2012. dec. 10. 20:23
6/7 anonim válasza:
Semmit se jelent, csak félsz a haláltól.
7/7 Jézus :) válasza:
A 3-asnak igaza van.
Egyébként a néphiedelemben, ha valakinek a haláláról almodnak, azt jelenti , hogy sokáig fog élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!