Mit jelent a köv. álom?
Figyelt kérdés
Egy mocsáros helyen voltunk, és a ,matektanárom úszva fogott halat, és én kaptam egy ötöst matekból, a valóságban is, de az álmomba is. Járok úszótanfolyamra, és a matek tanár megkérdezte a héten, hogy tudok-e úszni. Én mondtam hogy igen. Megkérdeztem hogy ő is tud-e úszni. Azt mondta nem, én erre mondtam, hogy tud úszni mint a nyeletlen balta, egyenesen lefelé.2012. dec. 9. 12:22
1/3 anonim válasza:
Van köztetek valami. Próbálj meg célozgatni a szexi kapcsolatra!
Villámgyűszű Andrea - tisztánlátó
2/3 A kérdező kommentje:
A matektanárom férfi, én fiú vagyok
2012. dec. 10. 21:10
3/3 Gáspár Botond válasza:
egyszerűen túl élénk a fantáziád :))
Az álom tulajdonképpen abból az információ halmazból áll, amit az utóbbi időben befogadott az agyad. Ezek az információk alvás során keverednek,stb...igy kialakul egy "katyvasz".Az álomfejtésben nem hiszek, az már más terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!