Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van olyan, hogy álmomban...

Van olyan, hogy álmomban dejavum van? Mit jelent?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy cipőben vagyok,és csúszok le a lejtőn,úgy,hogy a lábamat meg sem mozdítom,de nagyon csúszik a cipőm és egyre gyorsabban száguldok,de úgy,hogy már ijesztő.De szerencsére aztán megtudok állni.És olyan érzésem volt,mintha ezt már álmodtam volna 1x.Pedig szerintem nem.Mit jelenthet ez? Megnéztem álmoskönyvben a neten,de amit írtak az szerintem nem fedi a valóságot.
2012. nov. 18. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Amit itt fognak írni sem fedi a valósságot. Ez csak egy álom.
2012. nov. 18. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:
A Dejavu-t előidézi valami, ekkor aktivizálódik valami az agyban és létrejön az érzés, valahogy így játszódik le ébren, ennyi sejthető. Álmodban viszont nem kell kiváltó ok, bármilyen érzetet, generálhat az agyad. Vannak olyan elméletek az álmodásról, hogy az agy random kisülései okozzák, nekem annyira nem tűnik valószínűnek, de mindenesetre a te esetedre magyarázatot adhat.
2012. nov. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!