Tigristámadás álmomban? Mit jelent?
Figyelt kérdés
Erős, szuggesztív képi világú álmom volt. Egy ápolt, gazdag keleti (maharadzsa?) kertben voltam. Kétoldalt kőfal, szemben velem gyönyörű lépcsősor, körülöttem sötétzöld gyep. A lépcsőkről leszáguldott két szintén gyönyörű tigris, és tudtam, hogy nincs értelme futnom, ennyi volt, meghalok. Rendesen éreztem, hogy ez a végzetem.
Még annyi, hogy rövid, erős álom volt, szinte csak egy villanás. És inkább ppozitív, mint negatív.
Milyen nyomon induljak el a megfejtéséhez?
2012. nov. 13. 16:01
1/6 anonim válasza:
Semmi nem jelent. Nincs minden álomnak jelentése.
2/6 anonim válasza:
Sok volt a töltött káposzta vacsira.
4/6 anonim válasza:
sya beküldö!!!nekem uggyan ez az álmom volt de tényleg uggyan ez ahogy le irtad!!csak annyi történt velem hogy az egyyik tigrist sikerült el zavarnom a másik meg támadot!a kezemet el kapta és felkeltem !!!ez mit jelent????csak normális válaszokat kére!!!hüje barmok kiméljetek!!!!
5/6 anonim válasza:
Itt az egyetlen hülye te vagy, aki még le sem bírja írni a hülye szót :P
6/6 anonim válasza:
Tigris velem játszani akart,aztán,repülő tárgyak harcoltak,én meg csak úgy megjegyeztem,"na huzzunk innen" erre a tigris megszólalt! "Szerintem is" !?.!?!!??? Ez meg mi lehetett?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!