Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tigristámadás álmomban? Mit...

Tigristámadás álmomban? Mit jelent?

Figyelt kérdés

Erős, szuggesztív képi világú álmom volt. Egy ápolt, gazdag keleti (maharadzsa?) kertben voltam. Kétoldalt kőfal, szemben velem gyönyörű lépcsősor, körülöttem sötétzöld gyep. A lépcsőkről leszáguldott két szintén gyönyörű tigris, és tudtam, hogy nincs értelme futnom, ennyi volt, meghalok. Rendesen éreztem, hogy ez a végzetem.

Még annyi, hogy rövid, erős álom volt, szinte csak egy villanás. És inkább ppozitív, mint negatív.

Milyen nyomon induljak el a megfejtéséhez?

2012. nov. 13. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi nem jelent. Nincs minden álomnak jelentése.
2012. nov. 13. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok volt a töltött káposzta vacsira.
2012. nov. 13. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Pénz áll a házhoz.
2012. nov. 13. 16:07
 4/6 anonim válasza:
sya beküldö!!!nekem uggyan ez az álmom volt de tényleg uggyan ez ahogy le irtad!!csak annyi történt velem hogy az egyyik tigrist sikerült el zavarnom a másik meg támadot!a kezemet el kapta és felkeltem !!!ez mit jelent????csak normális válaszokat kére!!!hüje barmok kiméljetek!!!!
2012. nov. 16. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Itt az egyetlen hülye te vagy, aki még le sem bírja írni a hülye szót :P
2012. nov. 16. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Tigris velem játszani akart,aztán,repülő tárgyak harcoltak,én meg csak úgy megjegyeztem,"na huzzunk innen" erre a tigris megszólalt! "Szerintem is" !?.!?!!??? Ez meg mi lehetett?? :D
2012. nov. 19. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!