Honnan tudom h felfogok kelni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Felébredésem előtt mindig tudom h felfogok kelni.. akarom mondani alszok még és álmodok de mindg tudom h pont "most" fog csörögni az ébresztőm, és amint kipattan a szemem 1-2mp-re meg csörren az ébresztő. Azt sem lehet mondani hogy már "beidegződött egy időpont, mert ha ugyanez van akár mennyire is állítom be, ha nappal alszok és beállítom akkor is ez van. Miért van ez? Mitől lehet ez? és hogyan történhet ez???2012. nov. 8. 14:49
1/5 anonim válasza:
Két lehetőség van: Vagy ennyire jó az időérzéked, hogy tudod mikor tellik el a beállított idő (van ilyen), vagy pedig az agyad tréfál meg, és az emlékeidben felcserélődik két esemény időbelisége. Vagyis csörög az óra, te azt álmodod, hogy "na most", és utólag az emlékeidben ez a kettő felcserélődik.
2/5 A kérdező kommentje:
A felcserélődés lehetőségét nemtartom valószínűnek, mert amint irtam már fentvagyok, és teljesen tudtomnál mikor megcsörren az ébresztő.... de egyébként köszönöm a válaszod (:
2012. nov. 8. 16:06
3/5 anonim válasza:
Azért, mert megszoktad hogy akkor kell kelni.
4/5 anonim válasza:
és mi van, ha nem állítód be az órát ébresztésre? :) akkor is akkor kelsz amikor szeretnél?
5/5 anonim válasza:
Ez velem is elő szokott fordulni. Amíg suliba jártam, össze-vissza keltem, mert egyik nap volt nulladik órám a következő nap a második óra volt az aznapi első órám, és így tovább és akkor is ugyanígy tudtam, nemsokára ébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!