Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tegnap hajnalban azt álmodtam,...

Tegnap hajnalban azt álmodtam, hogy a párommal szeretkeztem! :D Miért? TÖBBI LENT.

Figyelt kérdés

Na szóval!:Tegnap hajnalban azt álmodtam,hogy a párommal,akivel együtt lakom már lassan egy éve,és két éve tart a kapcsolatunk,(de most nem jó a kapcsolatunk,se veled,se nélküled viszony van jelenleg köztünk,nem foglalkozunk egymással,-mert sokat veszekedtünk a két év alatt,és változnom kell),szeretkeztünk itthon az előtérben a hideg kőpadlón,-és az sem érdekelt minket,hogy hideg a padló,jó sokáig csókolóztunk meg szeretkeztünk!És nyár volt!

Olyan élethűnek láttam ebben az álmomban mindent,láttam a párom ajkait,a kezét,ahogy megfogja az arcom,az arcát is láttam,igen,a párom volt,-és nem más!!

Vajon miért álmodhattam ezt??

Akinek volt már hasonló álma,az írja meg,vagy mondjátok meg erről a véleményeteket!

A válaszokat előre is köszönöm!!

Üdv:.Erika.

*.*

2012. nov. 1. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Vajon miért? Mert álmodban az általad megélt eseményekből összerakott képek jelenek meg.
2012. nov. 1. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert b@szni akarsz!
2012. nov. 1. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Meg akarsz változni.
2012. nov. 2. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
se veled se nélküled kapcsolat... miért? a szexuális életetek rendben volt? nem emiatt van zátonyon a kapcsolatotok?
2012. nov. 2. 15:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Második válaszoló:Nem kérek az ócsárolásodból,jó? ;p pfff. ...
2012. nov. 8. 12:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Harmadik válaszoló:Nem tudom miért ezt írtad,de az biztos,hogy meg akarok változni,-és meg is fogok!

Amit egyébként már el is kezdtem!!..,-és nagyon jó úton járunk!!

2012. nov. 8. 12:30
 7/8 A kérdező kommentje:
4.-NEK!:Eddig!,,..Jelzem,csak eddig volt rossz a kapcsolatunk,de már minden rendben van!Igen,rendben volt,persze,-miért mi baj lenne vele,amikor még fiatalok vagyunk??!Ő 32 lesz,én 21 vagyok!:)nem emiatt volt rossz,hanem tök hülyeségeken volt veszekedés,de már semmi baj nincs!:) (Y)
2012. nov. 8. 12:33
 8/8 anonim válasza:
Egyszerűen fogalmazva, baszhatnékod van! Ha valaki más jutott volna álmodban eszedbe, akkor azzal csináltad volna!
2012. nov. 22. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!