Tegnap hajnalban azt álmodtam, hogy a párommal szeretkeztem! :D Miért? TÖBBI LENT.
Na szóval!:Tegnap hajnalban azt álmodtam,hogy a párommal,akivel együtt lakom már lassan egy éve,és két éve tart a kapcsolatunk,(de most nem jó a kapcsolatunk,se veled,se nélküled viszony van jelenleg köztünk,nem foglalkozunk egymással,-mert sokat veszekedtünk a két év alatt,és változnom kell),szeretkeztünk itthon az előtérben a hideg kőpadlón,-és az sem érdekelt minket,hogy hideg a padló,jó sokáig csókolóztunk meg szeretkeztünk!És nyár volt!
Olyan élethűnek láttam ebben az álmomban mindent,láttam a párom ajkait,a kezét,ahogy megfogja az arcom,az arcát is láttam,igen,a párom volt,-és nem más!!
Vajon miért álmodhattam ezt??
Akinek volt már hasonló álma,az írja meg,vagy mondjátok meg erről a véleményeteket!
A válaszokat előre is köszönöm!!
Üdv:.Erika.
*.*
Harmadik válaszoló:Nem tudom miért ezt írtad,de az biztos,hogy meg akarok változni,-és meg is fogok!
Amit egyébként már el is kezdtem!!..,-és nagyon jó úton járunk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!