Mit jelenthet elhunyt apummal álmodni?
Figyelt kérdés
Már 8 éve hogy meghalt, 12 éves voltam, sajnos nem tudtam elbúcsúzni tőle beteg volt én meg azon az estén barátnőmnél aludtam amikor megtörtént a baj, de egy búcsú jóéjt puszit se adtam neki amit azóta is nagyon bánok =(. Mostanában megint elkezdtem vele álmodni de sose szólal meg ami nekem furcsa legutóbb azt álmodtam vele, hogy bementem hozzá a kórházba megöleltem és mind a ketten sírtunk ... mit jelenthet? hogy tudnám elengedni?2012. okt. 23. 14:58
1/3 anonim válasza:
egyik barátnőmmel is ez volt.
lehet hihetetlen de kapcsolta akar lépni veled. vagy érzi hogy nem tudtad elengedni. ezért álmodtad ezt.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom mit jelent. Az enyém lassan másfél éve halt meg, én sem tudtam elbúcsúzni töle, de szerintem ilyen esetekben nem is lehet. Talán jobb is így. Úgy vagyok vele, és akkor is úgy voltam, hogy ennek így kellett lennie.
3/3 anonim válasza:
Szomorú, hogy nem tudott tőled elbúcsúzni. :(
És látja, érzékeli, hogy a mai napig ez benned van, mégha nem is mindig tudatosan.
Egy biztos, hogy el kell őt engedned, hogy menjen a maga útjára, bármennyire fájó is ez neked.
Fogtok még úgyis találkozni egy másik életben. ;)
Üdv. Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!